VERKOCHT Woonschip

Woonschip in Amsterdam

Middelpunt van lakenweverijen waar wol tot lakense stof werd geweven en vervolgens geverfd. De Groenburgwal dankt haar naam aan de groenververijen die hier gevestigd waren.
In de nabijgelegen Staalstraat werd door het lakengilde vervolgens de kleur en kwaliteit beoordeeld door de Staalmeesters, u kent ze wel, vereeuwigd door Neerlands trots Rembrandt van Rijn.
En dan is er (om de hoek!) ook nog de beroemde Zuiderkerk en de Staalmeestersbrug die de Groenburgwal met de Staalstraat verbindt…en laten deze nu vereeuwigd zijn door Claude Monet!
U begrijpt dat we hier met recht kunnen spreken over een uniek stukje van het oude centrum waar de tijd bijkans heeft stilgestaan.
En dan komt er ineens deze bijzondere gelegenheid voorbij om op deze fraaie historische plek uw nieuwe woonbestemming te vinden. Een charmant woonschip met fraaie betimmering en strak vormgegeven badkamer en keuken is beschikbaar gekomen aan de groenste wal in de binnenstad.
Woonschip DUIN is klein maar fijn en biedt alle gemakken denkbaar. Een ruime living met gezellige houtkachel, open keuken met bar, moderne badkamer.....

Specificaties De Groenburgwal, één van de mooiste locaties in het oude historische centrum van de stad bieden wij een woonschip aan! :

Casco: Staal Afmeting: ± 19,16 x 3,30 meter m Aantal kamers: 2 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: ± 43 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars