VERKOCHT VAREND WOONSCHIP

Varend Woonschip in Amstelveen

Ben jij te veel vrijbuiter om in een villa aan de Amstel te willen wonen en kies je liever voor een varend woonschip in uitstekende technische conditie? Dan is dit je kans. De Maria Louisa (een Luxe Motor uit 1928) heeft een geldig Certificaat van Onderzoek sinds 2018, is uitwendig gestraald en onlangs is het schip onderdeks volledig kaal gestript. De uitlaat, motorbediening en keerkoppeling zijn vernieuwd. Onder het ietwat verweerde uiterlijk en de originele luikenkap ligt 115 m2 woonoppervlak te wachten op een nieuwe indeling en inrichting. Een leeg canvas voor de liefhebber.

Bij het horen van het adres Amsteldijk Noord in Amstelveen gaat er wellicht niet bij iedereen een lichtje branden, maar het is een plek die je absoluut wilt leren kennen! Het beste van twee werelden: de Amsteldijk Noord verbindt Amsterdam met Ouderkerk aan de Amstel. Wonen in een prachtige landelijke omgeving aan het water met de voorzieningen van de hoofdstad op steenworp afstand. Buurtgenoten recreëren in het Amstelpark en herkennen de Riekermolen, waarschijnlijk het meest gefotografeerde object van Amsterdam. Veel mensen hebben genoten van deze plek vanaf het terras van ‘Klein Kalfje’, op weg naar de sportvelden of na een rustige wandeling vanaf de Berlage brug. Kortom, dit is een unieke locatie aan de oevers van de brede rivier de Amstel op de grens van Amstelveen en Amsterdam-Buitenveldert.

Zie jij de schoonheid van deze stoere vrachtvaarder en kun je niet wachten om van het uitzicht vanuit de stuurhut te genieten? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en alle ins-and-outs.

Specificaties Amsteldijk Noord 168-B te Amstelveen :

Casco: Staal Afmeting: 26,05 x 5,05 m Aantal kamers: Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 115 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 34WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars