VERKOCHT Woonark

Woonark in Amsterdam

Vrij en zorgeloos wonen op het water met een fijne tuin erbij en niet ver van het stadscentrum, de uitvalswegen en het Noord-Hollandse polderlandschap. Velen verlangen ernaar en deze comfortabele woonark in Amsterdam-Noord biedt het allemaal!

De ark, gelegen in Zijkanaal I, werd in 1988 gebouwd door Spruyt Waterwoningen en verkeert in keurige staat van onderhoud. Binnen is er veel meer ruimte dan je verwacht. Dat komt door de tweede woonlaag die zich op en onder de waterlijn bevindt en die van buitenaf niet opvalt. De vaste trap naar die verdieping vind je in de ruime hal.

Maar we blijven nog even op de bovenetage, waar de woonkamer is met een gezellige houtkachel en ramen aan drie kanten. Daar geniet je van het uitzicht op zowel de tuin als op het spiegelende water. Openslaande deuren naar de omloop met zwemtrap maken de idylle compleet.
De aangrenzende open keuken is fraai en praktisch ingericht en natuurlijk voorzien van inbouwapparatuur. Ook de cv-installatie heeft hier — netjes weggewerkt — zijn plek gekregen.
Aan de andere kant van de hal vind je de goedverzorgde badkamer met douche, wastafelmeubel, hangend toilet en designradiator. Voor de wasmachine en de droger is er een aparte ruimte.

Dan gaan we langs de trap naar de verdieping ‘sous l’eau’, waar je onder de plafondhoogte van 2.18m veel ruimte vindt en waar ramen op ooghoogte voor lichtinval zorgen. Aan de overloop ligt het tweede toilet en er zijn drie slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer met een royale kastenwand. Een andere slaapkamer is thans ingericht als praktijkruimte. Mooie schuifdeuren naar alle kamers maken deze etage extra ruimtelijk.

Op het dak van de woonark zorgen zonnepanelen voor een lage energierekening. De speels aangelegde tuin heeft verschillende terrassen, waarvan één met overkapping, en er is een leuke houten blokhut met elektra. Er blijft dus heel weinig te wensen over voor toekomstige bewoners. Of het zou nog een bootje moeten zijn, die dan langs eigen steiger kan worden afgemeerd.

Specificaties Appelweg 10 te 1033 AT Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 112 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 40WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars