NIEUW Woonboot

Woonboot in Amsterdam €400.000 k.k.

Lijkt het jou ook geweldig om zelf een woonschip in te richten? Kijk dan eens goed naar de foto’s van de Elizabeth II. Het interieur is als een blanco schildersdoek dat wacht op jouw creatieve invulling. En dan ligt dit fantastische schip ook nog eens in een favoriet stukje Amsterdam!

Zelfstandig varen kan het schip uit 1921 niet meer, maar waarom zou je hier ooit weg willen? Prinseneiland en omgeving is een van de sfeervolste buurten in het centrum van Amsterdam. De Elizabeth II ligt aan de buitenkant afgemeerd in de bocht Bickersgracht-Realengracht, waardoor je vanaf het schip naar twee kanten mooi weg kunt kijken. Aan deze grachten werden eeuwenlang schepen gebouwd en aanverwante ambachten beoefend, nu is het gebied een verkeersluwe oase waar veel kunstenaars hun atelier hebben.

Het schip is van het gas af met een warmtepomp aan boord en warmtecollectoren voor warm water bij voldoende zon. In de royale woonkamer zorgen daklichten voor een mooie lichtinval en er staat een gezellige houtkachel. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat. In de badkamer vind je de douche, een vaste wastafel en het toilet. Er zijn drie slaapvertrekken, waarvan twee met vaste kajuitbedden en één met een grote vaste kledingkast. In de voormalige stuurhut is het heerlijk loungen met fraai uitzicht over de grachten en de historische panden. Of geniet bij mooi weer van dit alles onder de luifel op het terras aan dek.

De Elizabeth II ligt naast een kindvriendelijke stadstuin en er is een superleuke kinderboerderij in de straat. De vlakbij gelegen Haarlemmerdijk is één van de gezelligste en hipste winkelstraten van Amsterdam. Het Centraal Station is op loopafstand en de buurt ligt praktisch aan de uitvalsweg naar de Ring A10. Kortom, hier kun je sfeervol en rustig wonen met alle gemakken en het vertier van de stad dichtbij.

Bijzonderheden:

· Van het gas af

· Warmtepomp

· Vrij uitzicht

Specificaties Bickersgracht 287 te 1013 LH Amsterdam :

Casco: Staal Afmeting: m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 50 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars