VERKOCHT Woonschip

Woonschip in Amsterdam

Ontspannen en recreëren op het recreatie-eiland met strand, een tochtje door dit waterrijke gebied of met de plezierboot even naar het centrum. Alles is mogelijk vanuit deze prachtige locatie.

Op één van de fraaie ligplaatsen aan de promenade wordt binnenkort woonschip ETOILE DE MER afgemeerd en deze bijzondere combinatie mogen wij u aanbieden.

DE STER VAN DE ZEE doet haar naam alle eer aan. Met een klassiek bouwjaar is zij in de loop der tijd verworden tot een hedendaagse comfortabele “waterwoning”, geheel gasloos en met warmtepomp. U gaat hiermee de energiecrisis zorgeloos tegemoet!

Het woonschip is voorzien van een fraaie houten vloer met vloerverwarming. De ruime open keuken in L vorm beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur en in de gang bevinden zich veel vaste kasten waarmee veel bergruimte is gecreëerd. De strak uitgevoerde badkamer en de ruime slaapkamer maken het plaatje compleet.

Daarnaast verkeert ook het onderwaterschip in uitstekende conditie……woonschip ETOILE DE MER is in januari 2022 gekeurd op de werf en tiptop weer te water gelaten. De volgende keuring hoeft pas in 2029 plaats te vinden.
Kortom: een prachtig en degelijk woonschip met een heerlijk buitenterras van ± 16 m2 op een iconische plek in Amsterdam.

Specificaties Binnen het prestigieuze project Sluishuis aan de rand van IJburg zijn 34 ligplaatsen gecreëerd aan een 400 meter lange pier, de promenade, met fenomenaal uitzicht over het IJ. :

Casco: Staal Afmeting: ± 30 x 5 meter (casco) m Aantal kamers: 4 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: 112 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars