VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €139.500 k.k.

Boeieraak 15.50, geweldig schip

Voormalig binnenvaart vrachtschip, gebouwd in 1905 bij Scheepswerf Gebr. v. Dongen in Leidschendam. Ze is eind jaren 60 volledig opnieuw opgebouwd. Dit is gedaan onder architectuur van Romke de Vries. Hierbij is veel staalwerk vernieuwd en is haar huidige lay-out gerealiseerd. Bij deze ombouw is er met zeer veel zaken rekening gehouden waardoor het onderhoud aan bijvoorbeeld het houtwerk buiten zeer goed is uit te voeren. De staat van onderhoud is zeer goed.

Haar afmetingen zijn ca. 15.50 x 4.30 x 0.80 m. Ze is voorzien van een 105 Pk/77 kW DAF diesel motor, elektrische boegschroef, hetelucht verwarming op diesel, acculader, omvormer, boiler, brandstoftank ca. 300 liter in 1 roestvast stalen tank, drinkwatertank ca. 500 liter in 1 roestvast stalen tank, doorvaarthoogte ca. 2,60 m en als alles plat is ca. 2,30 m (groot vaargebied).

Het interieur verkeert ook in een zeer goede staat en door de wide body is er zeer veel binnen volume. Ze is geïsoleerd en voor de betimmering is multiplex, wit geschilderd met teak afwerking gebruikt, tevens is er een teak vloer, alles in goede staat van onderhoud. Er zijn 3 hutten met in totaal 5 slaapplaatsen (inclusief 1 slaapplaats in de salon). De riante kuip met demontabel windscherm maakt het comfortabel vertoeven. De stahoogte is in de eigenaarshut (ca.) 1,82 m, in de gastenhut (ca.) 1,90 m, in de badkamer / toilet (ca.) 1,88 m, in de kombuis / keuken (ca.) 1,86 m en in de salon (ca.) 1,87 m.

Een echte aanrader voor iemand die een zeer goed onderhouden klassiek schip zoekt maar die ook eventueel lange reizen zou willen maken.

Het schip is niet certificaat plichtig. Al het slechte staal is vervangen. Zeer geschikt voor de Europese en Franse rivieren en kanalen.

Specificaties Boeieraak 15.50, geweldig schip :

Casco: Staal Afmeting: 15.50 x 4.30 x 0.80 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 41WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars