NIEUW Waterwoning

Waterwoning in Amsterdam €689.000 k.k.

Comfortabele waterwoning 155 m2 + 20 m2 dakterras aan de IJburglaan 357 Waterbuurt West Steigereiland, Amsterdam IJburg, nu in de verkoop!

In slechts  ca. 10 minuten met de IJ-tram naar het Centraal Station, op een zonnige locatie in de Waterbuurt West ligt de waterwoning *La Scatola Grigio*, gebouwd in 2009 bij ABC-Waterwoningen. Deze wonijng behoort tot het grootste van de drie types, ligt solitaire en heeft een netto woonoppervlak van 155 m2 en een dakterras van 20 m2. De woning verkeert in goede staat, heeft een moderne keuken met ingebouwde apparatuur, een royale eetkamer, separaat toilet en entreehal op de begane grond. Beneden zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met ruime inloopkast, technische ruimte en een ruime badkamer met ligbad, separate douche, WC en wastafelmeubel. Op de verdieping is een ruime woonkamer met gasgestookte sierhaard en toegang tot het dakterras op het zuiden. De woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd,  de gevelbekleding bestaat uit gepotdekselde eternit sidings en kunststof profielen, de vele ramen/kozijnen zijn van kunststof. De woning is goed geisoleerd en wordt centraal verwarmd.

De waterkavel is in erfpacht uitgegeven, de jaarlijks te indexeren canon bedraagt € 4.320,-- en is fiscaal verwerkbaar. Er bestaat de mogelijkheid om voor ca. € 25.000 KK een parkeerplaats bij te kopen in het Kadegebouw. Over de waarde van de waterkavel is ovedrachtsbelasting verschuldigd.  Oplevering per direct mogelijk.

Specificaties Comfortabele waterwoning 155 m2 + 20 m2 dakterras aan de IJburglaan 357 Waterbuurt West Steigereiland, Amsterdam IJburg, nu in de verkoop! :

Casco: Beton Afmeting: 9.20 x 6.80 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 155 + 20 m2 dakterras m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars