NIEUW VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €169.500 k.k.

Dagpassagiersschip 150 pers, zone 2

Een als vrachtschip, voor de rivieren Rijn en Lahn, gebouwd binnenschip dat in 1992 is omgebouwd tot een passagiersschip / partyboot / rondvaartboot voor 150 dagpassagiers.

De huidige eigenaren zorgen goed voor het schip en dat is zeer goed terug te zien in de staat van onderhoud. In 2003 is bijvoorbeeld een nieuwe motor geplaatst (255 pk / 190 kW Cummins).

Haar afmetingen zijn ca. 33.84 x 5.63 x 1.15 m. Gebouwd bij Scheepswerf Christoph Ruthof te D-Mainz Kastel in 1954. Ze is onder andere voorzien van centrale verwarming op diesel, boegschroef via de dieselmotor, 2x generator, hydraulische koppeling, 1x ca. 12.000 liter drinkwatertank, 2x ca. 1750 liter vuilwatertanks, 2x ca. 1500 liter & 2x ca. 150 liter brandstoftanks, er is geen gas aan boord. De doorvaarthoogte is ca. 5,95 m.

Het schip is geïsoleerd en de betimmering en de machinekamer zijn in goede staat van onderhoud. Er zijn 2 toiletruimtes, waarvan de ene ook voor minder validen geschikt is, een ruime salon met bar en verder naar voren is de keuken die met alle noodzakelijke apparatuur is uitgerust. Onder de salon is zeer veel bergruimte en is er zelfs een ruime inloop koeling gesitueerd. Vanuit de salon is de bovensalon bereikbaar vanwaar middels de schuifdeuren het zonnedek te bereiken is. Deze is ook via het achterdek bereikbaar. De stuurhut, met professionele apparatuur, is via de bovensalon toegankelijk. De stahoogte is in de stuurhut (ca.) 2,01 m, in de salon (ca.) 2,22 m, in de gang / corridor (ca.) 2,16 m, in het toilet (ca.) 2,16 m, in de bar (ca.) 2,22 m, in het kombuis / keuken (ca.) 2,22 m en boven (ca.) 2,14 m.

In onze ogen een schip dat zich kan meten met veel jongere schepen qua uitrusting, staat van onderhoud en mogelijkheden aangezien haar doorvaarthoogte ook nog eens net onder de 6,00 meter ligt.

Het keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig (03-2021).

Specificaties Dagpassagiersschip 150 pers, zone 2 :

Casco: Staal Afmeting: 33.84 x 5.63 x 1.15 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 4WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars