VERKOCHT Woonschip

Woonschip in Amsterdam

De klipperaak  * VIOD*,  gebouwd in  1909 te Dedemsvaart, met de afmetingen ca. 24.85 x 5.00 m, thans te koop met fraaie ligplaats in de Amstel aan de Amsteldijk 707.

Bijna 45 jaar  heft de huidige eigenaar het woonschip VIOD reeds in haar bezit en nu is de tijd gekomen om het te verkopen…..Vrijwel authentiek woonschip, dubbel aan de binnenzijde gelegen aan de Amstel tussen de Ceinturbaanbrug en de Torntobrug, de Pijp met z.’n  Albert Cuypmarkt dichtbij en ook dichtbij de uitvalswegen van Amsterdam. Het woonschip verkeert in geode staat van onderhoud, is in  oktober 2019 naar de werf geweest voor onderhoud, een metrapport van het vlak is aanwezig.
Entrée via het stuurhuis en het roefje (slaapkamer, toilet en doorgang naar achteronder). Woonkamer  (ca. 50 m2) met open keuken met L-keukenblok vv. houten blad, wi. 4-pits fornuis, CV-ketel, mooie hoge en lichte ruimte met grenen vloer, luiken plafond, dakramen en patrijspoorten. Slaapkamer (4,40 x 4,40 m) met afgescheiden badkamer met ligbad, doorgang naar het vooronder wi. berging. De woning wordt geheel central verwarmd, de REMEHA ketel is vorig jaar geheel gerenoveerd. Het interieur is bijzonder sfeervol en scheeps.

Aan dek, op de luikenkap is een klein terrasje aanwezig,  Het buurschip ligt aan de buitenzijde en beschikt over een eigen opgang over het voordek. De entrée van de VIOD is ter hoogte van het stuurhuisje.  Het schip ligt afgemeerd aan stevige dukdalven en beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen zoals riool, aardgas, water, elektra en telefoon. Het jaarlijkse liggeld bedraagt ca, € 1.375,--

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd, oplevering in overleg.

 

Specificaties De klipperaak * VIOD *, gebouwd in 1909 te Dedemsvaart, met de afmetingen ca. 24.85 x 5.00 m, thans te koop met fraaie ligplaats in de Amstel aan de Amsteldijk 707. :

Casco: Staal Afmeting: 24.85 x 5.00 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 105 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 54WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars