NIEUW Woonboot

Woonboot in Loosdrecht €575.000 k.k.

Geen jacht in Saint-Tropez maar wel een luxeleven op het water? Ook in deze Loosdrechtse jachthaven woon je het hele jaar rond als een vorst. Daar hoef je geen miljonair voor te zijn en ook zeebenen zijn niet nodig, want de ark die wij hier aanbieden ligt achter een gesloten damwand. Dat betekent geen deining maar wel direct aan de plas voor het ultieme vakantiegevoel.

Omgeving

Zo kun je dus óók wonen en iedereen die out of the box wil denken, kan deze droom nu verwezenlijken. Een leven in de natuur, midden in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Amersfoort. De woonark heeft een permanente woonbestemming, maar er zijn ook mensen die deze prachtige plek afwisselen met een druk bestaan in de stad. In het weekend en in de vakantieperiodes vinden zij ontspanning in een oase van rust. Hoe dat eruitziet, laat bijgaande fotoreportage mooi zien!

Indeling

De goed onderhouden waterwoning heeft een woonoppervlak van 82 m2. Aan de entree/hal met de toiletruimte ligt links de woonkamer met ruime U-vormige open keuken voorzien van inbouwapparatuur en eetbar. De schuifpui naar het steigerhouten zonneterras en diverse andere grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een panoramisch uitzicht over de plas. Rechts van de hal liggen de badkamer met ligbad en dubbel wastafelmeubel en een ruime slaapkamer die thans is ingericht als thuiskantoor. Sous l’eau, een paar treden lager, bevindt zich de tweede slaapkamer met veel vaste kastruimte. Het betonnen casco bevat verder een royale berging en er is een aparte ruimte voor de wasmachine, droger, vriezer en cv-ketel.
Het grote terras aan de waterzijde laat je optimaal genieten van alles wat deze droomplek je te bieden heeft, inclusief zonsondergangen met kleuren die je verbeelding te boven gaan.

Ligplaatsmogelijkheden

Op het terrein van de jachthaven kan in overleg parkeerruimte voor één auto worden gehuurd. Veilig achter de slagboom en dicht bij de voordeur, wat vooral in de winter zeer comfortabel is. Ook een betaalde ligplaats voor een pleziervaartuig kan na overleg worden toegewezen.

Vrijheid, natuur, zwemmen, varen, schaatsen en een doorlopend vakantiegevoel in een beschermde woonomgeving met fijne buren en veel privacy. Dat en veel meer kun je mislopen als je deze heerlijke woonark op toplocatie niet snel komt bezichtigen!

Bijzonderheden:

 • Afmetingen woonark circa 16 x 4 meter
 • Woonoppervlakte circa 82 m2
 • Ruime stahoogte in de woonkamer en keuken
 • Nieuwe Kessel rioolpomp (2024)
 • CV ketel uit 2017, groot onderhoud in 2022
 • Kunststof kozijnen voorzien van horren
 • Energielabel D
 • Permanente woonbestemming
 • In keurige en veilige jachthaven
 • Huur ligplaats € 3.450,- p/half jaar
 • Prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen

 

Over het woonschip hoeft geen overdrachtsbelasting te worden voldaan. Uw notaris kan u hier nader over informeren.

Onze beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het staat u vrij de afmetingen en gegevens te controleren tijdens een bezichtiging.

Steeds meer gemeenten stellen een zelfbewoningsplicht in voor toekomstige eigenaren. Neem hiervoor contact op met de gemeente of dit voor u als toekomstige eigenaar ook van toepassing is.

Specificaties De Witte Spin Loosdrecht :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 3 Makelaar: WesselsWaterwonen Woonoppervlakte: 82 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 69WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars