VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €149.500 k.k.

Dektjalk Charterschip 19.38

Binnenvaart charterschip gebouwd in 1902 bij Scheepswerf Van Mulder, NL-Vierverlaten, ze verkeert in een goede staat van onderhoud en is uitstekend geschikt voor het varen met maximaal 16 hotelgasten of met maximaal 20 daggasten maar is ook zeer geschikt om eventueel aan boord te gaan wonen.

Haar afmetingen zijn ca. 19.38 x 4.36 x 1.10 m. De motor is in 2012 vervangen door een gereviseerde DAF 615 met 97 Pk/71 kW en een hydraulische koppeling. In 2018 is de mast vervangen voor een stalen mast. Verder heeft ze een Baxiroca Gavina Confort CV, omvormer/acculader, stalen gecementeerde drinkwatertank van 1500 liter, diesel waterseparator en 1x 350 stalen brandstoftank.

De isolatie aan boord bestaat uit steenwol. Voor de betimmering zijn diverse materialen gebruikt en verder is alles wit geschilderd. Ze heeft een net gastenverblijf met daarbij onderdeks ook nog eens een ruim bemanningsverblijf en een vooronder voor de maat. De stahoogte is in de hutten (ca.) 2,15 / 1,73 m, in de salon (ca.) 2,10 / 2,13 m, in het kombuis / keuken (ca.) 2,00 m, in de badkamer / toilet (ca.) 2,00 m en in de achteronder (ca.) 1,59 m.

Wij veronderstellen dat ze voor de meeste museumhavens geschikt is. Ze heeft een CBB certificaat zone 2, 3 & 4 NL, Waal, Lek & NL Rijn. De levering is in overleg, charter contracten dienen te worden nageleefd.

De know-how en informatie over de vaargebieden kunnen worden doorgegeven. Inwerken van een nieuwe bemanning kan worden overeengekomen want verkopers zijn eventueel bereid tot deel financiering.

Specificaties Dektjalk Charterschip 19.38 :

Casco: Staal Afmeting: 19.38 x 4.36 x 1.10 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 3WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars