VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Vijfhuizen

Deze fraaie ABC-watervilla doet zijn naam eer aan:  *JUWEELTJE*,  gebouwd in 2002 met een hele mooie ligplaats in Vijfhuizen. Ñu te koop!

Deze moderne watervilla heeft de afmetingen 15.00 x 5.00 m en bevat twee volledige verdiepingen; ca. 130 m2 uitstekende woonruimte.  Gelegen aan een verkeersluwe weg aan de Ringvaart-Cruquiusdijk 228 te 2141EW Vijfhuizen. Ter plaatse is voldoende (gratis) parkeerruimte, een afgeschutte oevertuin met grote schuur/tuinhuis (ca. 6.00 x 3.50 m) met groot afdak. Grote, onderhoudsarme steiger aan de waterzijde vav ca. 13.00 x 2.80 m op palen in het water. Aanlegplaats(en) voor bijboten en rondom een fraai, weids uitzicht over de Ringvaart en de Meerwijkplas.
De woning is  goed geisoleerd en gebouwd met modern materialen, het bitumen dak is getoogd, de buitenwanden zijn van gepotdekselde, onderhoudsvriendelijke sidings, hardhouten ramen en kozijnen vv. isolerende beglazing en dat alles verkeert in uitstekende staat van onderhoud!

INDELING:
Boven is een ruime woonkamer met eiken parketvloer, houtkachel en schuifpui met trap naar waterterras,  aangrenzende open woonkeuken met fraaie, moderne keuken vv. granieten blad,  4-pits inductie kookplaat, wasemkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser, separaat toilet. Beganegrond: entreehal met garderobe en sierschouw. Beneden: -2- kleine slaapkamers en een master bedroom,  grote hal/gang met vaste kasten, luxe badkamer, in 2019 geheel vernieuwd, met grote inloopdouche, waskommen op kast en WC, technische ruimte met opstelplaats wasmachine, rioolpomp, groepenkast etc.

De gehele benedenverdieping is vv. vloerverwarming, boven radiatoren,  de verwarmingsketel (olie) staat in het tuinhuis, dat thans als berging in gebruik is maar eenvoudig valt te upgraden tot kantoor oid.

Bijzonder fraai geheel op slechts enkele autominuten van Haarlem en nabij Schiphol, Amsterdam etc. Geen overdrachtsbelasting!

Specificaties Deze fraaie ABC-woonark doet zijn naam eer aan: *JUWEELTJE*, gebouwd in 2002 met een hele mooie ligplaats in Vijfhuizen. Ñu te koop! :

Casco: Beton Afmeting: 15.00 x 5.00 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 130 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 46WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars