VERKOCHT Woonark

Woonark in Wilnis

Liefhebbers van tuinieren opgelet, bij deze zeer landelijk gelegen woonark hoort niet minder dan 710m2 eigen grond! De enorme tuin is dan ook een waar lusthof in de beschutting van een kleinschalig arkenpark, waar een ontspannen sfeer en veel privacy vanzelfsprekend zijn. Maar ook daarbuiten vind je een en al rust, ruimte en natuur in het weidse landschap van het Groene Hart. Ver weg van de hectiek en toch dicht bij de grote kernen van de Randstad.

Dat landleven ervaar je zelfs binnen, want hier kijk je niet alleen uit over het eigen perceel, maar ook over de weilanden van het boerenbedrijf aan de overkant. In het midden van de ark bevinden zich de entree met berging en de moderne badkamer met inloopdouche, hangend toilet en een wastafelmeubel met veel kastruimte. Aan de linker kant ligt de royale woonkamer met speels gevormde open keuken, voorzien van een eetbar en diverse inbouwapparatuur. Via een tuindeur kun je naar het terras om ’s zomers te genieten aan de waterkant terwijl de airconditioning het binnen aangenaam koel houdt. De twee slaapvertrekken liggen bij elkaar aan de rechter zijde van de ark en bieden samen veel ruimte. Via openslaande deuren kun je van hieruit naar het tweede terras aan het water.
In de tuin staan een houten berging en aangrenzende garage (samen 25m2) en ook voor de deur kunnen twee auto’s op eigen terrein worden geparkeerd.

Wilnis (tussen Mijdrecht en Vinkeveen) ligt in het midden van het Groene Hart op 20 autominuten van Amsterdam, Hilversum en Utrecht.  Amstelveen, Breukelen (NS-station) en Schiphol liggen nog dichterbij. Het dorp maakt deel uit van gemeente De Ronde Venen en heeft diverse voorzieningen waaronder een gezellig dorpscentrum, sporthal, sportverenigingen, golfpark, winkels en basisscholen. Daarnaast zijn er diverse wandel- en fietsroutes door de prachtige omgeving.

Zoek je rust en ruimte voor jezelf maar wel centraal gelegen in het westen van het land, dan is dit de ideale plek!

Bijzonderheden:

 • 710m2 eigen grond
 • 2 parkeerplaatsen
 • Vrijstaande houten berging/garage
 • Grote tuin
 • Zeer landelijk gelegen

Specificaties Dotterbloem 12 te 3648 NS Wilnis :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 2 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 84 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 3WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars