Woonschip

Woonschip in Amsterdam €989.000 v.o.n.

Op een één van de mooiste plekken van Amsterdam gelegen aan de populaire Weesperzijde bieden wij dit fantastische woonschip aan.

De parkachtige Weesperzijde nodigt uit tot een ontspannen wandeling of voor een rondje hardlopen. In de directe omgeving een grote variëteit aan cafés en restaurants zoals The Breakfast Club, Ysbreeker, Loulou Pizzabar en restaurant Baut. Ook diverse supermarkten, scholen en winkels liggen om de hoek. Ten aanzien van de uitvalswegen en het OV is de ligging uitstekend. Metrostation Wibautstraat op enkele minuten loopafstand en de Ringweg A10 oost is goed bereikbaar via de Wibautstraat/Gooiseweg.

Kortom …..op 5 minuten lopen van het centrum en toch het gevoel van groen, rust en ruimte dat is de Weesperzijde!!! . En op deze unieke ligplaats aan het brede zonnige gedeelte van de Amstel mogen wij dit prachtig, zeer goed onderhouden woonschip aanbieden.

Wat direct opvalt bij binnenkomst is het licht en het zicht door de vele raampartijen, de unieke combinatie van diverse houtsoorten, het fraaie timmerwerk maar ook de authentieke details. Hier wordt gewoond met zeer veel liefde en aandacht voor het woonschip.

Specificaties Een absolute “must-see” voor iedereen die op zoek is naar een fenomenale waterwoning, op een top locatie met een fantastisch uitzicht over de Amstel! :

Casco: Staal Afmeting: ± 31.05 x 5 meter m Aantal kamers: 5 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: ± 135 m2 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 61WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars