Woonschip

Woonschip in Amsterdam €585.000 v.o.n.

Fraaie Luxemotor SPES, 31,57 x 5,20 x 1,65 m, met fantastische ligplaats in het Buiten-IJ aan de Durgerdammerdijk 1011-C te Amsterdam

De Luxemotor *SPES* is een pront schip dat al sinds 1984 eigendom is van een professionele scheepstimmerman die wonen en werken aan boord van dit fraaie schip altijd heeft gecombineerd. Naast een volwaardige woning bevindt zich in het voorschip een professioneel uitgeruste werkplaats (ca. 35 m2) met o.a. vlak van dikte bank/pennenbank, freestafel en zaagtafel met afzuiging. De werkplaats is binnendoor bereikbaar maar beschikt ook over een eigen entrée en een douche, uiteraard is deze ruimte ook om te bouwen tot meerdere slaapkamers. De rest van het schip is ingericht voor permanente bewoning (ca. 75 m2), o.a. een grote woonkamer met open keuken en houtkachel, vele patrijspoorten/lichtranden en grote dakramen, fraaie hardhouten vloer. Trap naar groot stuurhuis wi. entreedeuren, vaste zit en doorgang naar de achterroef. Ruime slaapkamer met luxe badkamer in de achterroef. Het schip is uitstekend geisoleerd en verekeert zowel in- als exterieur in excellente staat! Het is m.u.v. de stuurhut voorzien van vloerverwarming, er liggen -6- zonnepanelen op het stuurhuisdak, in combinatie met 850 Ah gelaccu’s is de energierekening daardoor laag (€ 114,--/maand). Tot de scheepsuitrusting behoren een RIB met 50 PK 4-tact outboardmotor en een Quicksilver consoleboot van ca. 4.00 m, de bijboten liggen aan dek en kunnen met eigen kraan tewater worden gelaten.

De ligplaats, in het Buiten-IJ, aan de Durgerdammerdijk nabij Durgerdam is aan een steiger van Rijkswaterstaat die wordt gedeeld met 11 buurschepen. Net buiten Amsterdam maar op 10 minuten fietsafstand van de Dappermarkt en het prachtige Waterland alwaar gefiets en gewandeld kan worden. In Durgerdam is een gezellig bruin café en het ligt op loopafstand…. Vanaf het Buiten-IJ is er een open vaarverbinding met het Markermeer dus watersporten kan naar hartelust!

De eigenaar biedt het schip thans te koop aan na er ruim 35 jaar zijn ziel en zaligheid in te hebben gestoken, een beslissing door omstandigheden…. Een buitenkans voor een echte scheepsliefhebber, de makelaar vertelt u graag meer over dit prachtige schip!

Specificaties Fraaie Luxemotor SPES, 31,57 x 5,20 x 1,65 m, met fantastische ligplaats in het Buiten-IJ aan de Durgerdammerdijk 1011-C te Amsterdam :

Casco: Staal Afmeting: 31.57 x 5.20 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 75+35 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars