VERKOCHT Woonboot

Woonboot in Amsterdam

Het woonschip *CERES* bestaande uit een stalen dekschuit met houtskelet opbouw,  gelegen op een aantrekkelijke ligplaats aan het Singel 55G nabij de Korte Korjespoortsteeg, wordt thans te koop aangeboden.

*CERES* was een Romeinse godin maar is ook een dwergplaneet en een leuk woonschip met ca. 35 m2 woonoppervlak en een flinke berging, gelegen aan het Singel tussen de Blaauwburgwal en de Haarlemmerstraat. Het schip is al bijna 25 jaar van de huidige eigenaar, voor haar wordt het tijd voor iets anders, een mooie kans voor een nieuwe eigenaar! De  basis is een rond 1900 gebouwde Amsterdamse dekschuit (ca. 19.00 x 4.20 m) waarop een houten opbouw van ca. 13.00 x 3.20 m. Het interieur is eenvoudig afgewerkt en wordt dmv. -2- gaskachels verwarmd, hier en daar valt er wel het een en ander te verbeteren.  De gezellige woonkamer heeft een houten vloer, er is een ”verstopte” slaapplaats onder het  achterdek. Er is een eenvoudige keuken met gasgeiser tbv. warmwater, een WC en een douche. Verder een slaapkamer en een royale berging onder het voordek.  Het schip is in 2018 voor onderhoud naar een werf geweest, een keuringsrapport van EOC is aanwezig.  Uiteraard is een keuring toegestaan, verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de eisen van verzekeraar zal voldoen!

Op de ligplaats zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig, het jaarlijkse bedrag dat aan precario moet worden voldaan bedraagt € 1.040,--, de ligplaatsvergunning wordt op naam van de nieuwe eigenaar afgegeven voor onbepaalde tijd.

De *CERES* biedt een uitgelezen kans om op het water in de Amsterdamse Binnenstad te wonen, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en de oplevering kan op korte termijn!

Specificaties Het woonschip *CERES* bestaande uit een stalen dekschuit met houtskelet opbouw, gelegen op een aantrekkelijke ligplaats aan het Singel 55G nabij de Korte Korjespoortsteeg, wordt thans te koop aangeboden. :

Casco: Staal Afmeting: 19.00 x 4.20 m Aantal kamers: 2 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 35 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars