NIEUW Woonboot

Woonboot in Amsterdam €749.000 v.o.n.

Het woonschip *JOHANNA* is recentelijk flink verbouwd en valt op door een van de mooiste sedumdaken van de stad! Centraal gelegen aan de Nieuwe Prinsengracht 26G tussen de Amstel en de Weesperstraat , een uniek wooonschip!

Het fraai gelijnde schip verkeert in uitstekende staat van onderhoud, het is recent geschilderd en het sedumdak ziet er bijzonder fris uit met z’n vele gele bloempjes, het houdt ‘s-winters de kou buiten en ‘s-zomers de warmte, dempt een hoop geluid en maakt de woning een stuk comfortabeler.
Er zijn twee ingangen, via de stuurhut of via een groot klapluik in het dak, de woning kan in z’n geheel worden gebruikt door een stel  (met kind) of in twee delen worden gebruikt door bijv. twee studerende kinderen of anderzins.
Het interieur is fraai ingetimmerd, mooi brede plankenvloeren, strakke wanden en plafonds.  De badkamers zìjn onlangs gerenoveerd, de keuken is nog niet aangepakt. De woning wordt centraal verwarmd. Alle aansluitingen zijn aanwezig.

De Nieuwe Prinsengracht is verkeersluw door ale verkeersmaatregelen,  en er zijn geen horecazaken in de directe omgeving. De Weesperstraat wordt steeds rustiger, ter hoogte van het nieuwe monument wordt de weg versmald, mede door alle verkeersbeperkingen wordt de straat steeds rustiger.

INDELING:
Stuurhuis met hardhouten entreedeuren, zitje en trapje naar beneden. Mooie roef met bedstee waarin 2-persoons bed, Fraaie intimmering! Doorgang naar ruime slaapkamer met eigen badkamer en separaat toilet. Woonkamer met open keuken in het voormalig ruim. Afsluitbare tussendeur/gang met 2e badkamer en separaat toilet, ruime slaapkamer, hal met entrée, berging in vooronder.

Geen overdrachtsbelasting ! Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk.

Specificaties Het woonschip *JOHANNA* is recentelijk flink verbouwd en valt op door een van de mooiste sedumdaken van de stad! Centraal gelegen aan de Nieuwe Prinsengracht 26G tussen de Amstel en de Weesperstraat , een uniek wooonschip! :

Casco: Staal Afmeting: 25.58 x 4.94 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars