VERKOCHT Woonark

Woonark in Den Helder

Den helder het eindpunt van ons vaste land en beginpunt van de weidse Waddenzee. De veerboot naar Texel is nabij….even een middag vogels bekijken in de Slufter, fietsen of wandelen op Nederlands grootste Waddeneiland behoort tot de mogelijkheden. Maar ook Den Helder heeft voor ieder veel te bieden.
Vanaf deze locatie is het centrum met tal van leuke restaurants, (nautische) musea, winkeltjes en uitgaansgelegenheden goed te bereiken. Ook geniet Den helder natuurlijk bekendheid door de Koninklijke Marine en de Marinedagen.

Dichtbij het centrum gelegen, in de Achterbinnenhaven, mogen wij een eenvoudige maar verzorgde woonark aanbieden. De woonark heeft ondanks zijn bescheidenheid qua woonoppervlakte veel raampartijen in de woonkamer en keuken wat een ruimtelijk gevoel geeft. De houten vloer en de gashaard zijn een ‘eyecatcher’. Naast de badkamer zijn er nog een tweetal in grote variërende kamers te vinden, waarbij de ‘kleine‘ kamer nu dienst doet als werkkamer maar uiteraard omgetoverd kan worden naar een kinderslaapkamer.
Het casco is uit 1957 waarbij de gehele opbouw in 1986/1987 in eigen beheer is uitgevoerd. De buitenzijde van de woonark is in 2021 nog geheel geschilderd en zit strak in de verf. Iets waar u zich de komende jaren geen zorgen over hoeft te maken.

Specificaties In de kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder, een historische Marinestad met zowel in in het noorden, oosten als westen omringd door water. :

Casco: Beton Afmeting: ± 16 x 4 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: ± 59 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars