Woonschip

Woonschip in Amsterdam €680.000 v.o.n.

In hart van de stad, aan de Geldersekade 52A, ligt het woonschip *ANTONIUS*, een stoer woonschip van 29,24 x 4,90 m met een fraai interieur, thans door omstandigheden te koop.

De *ANTONIUS* is een verlengde Hagenaar, het schip heeft een fraai, met sedum beplant dak en verkeert in goede staat van onderhoud. In januari 2022 is het voor groot onderhoud naar een werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig.

Entree via de stuurhut, waaronder een gezellige loungehoek (zonder stahoogte), een zeer ruime woonkamer met open keuken waarin een gerestaureerde American style, stalen keukenblok o.a. voorzien van rvs- fornuis met wasemkap, een USA-koel-vriescombi en vaatwasser. In het voorschip een lange gang met vaste kast, een royale badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, een separaat toilet,  twee slaapkamers en mogelijkheden voor een derde slaapkamertje. Het interieur is mooi licht door de aanwezigheid van dakramen en patrijspoorten. Het woonschip heeft een vloeroppervlak van ca. 130m2 en wordt centraal verwarmd. Op het voordek is een fijn terras aanwezig van waaraf van de prachtige omgeving kan worden  genoten. Het Centraal Station en de Nieuwmarkt liggen op heel korte loopafstand.

-de ligplaatsvergunning wordt afgegeven voor onbepaalde tijd,

-het woonschip is aangesloten op alle nutsvoorzieningen,

-er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd,

-oplevering op korte termijn mogelijk.

 

(De boot heeft een geschat vloeroppervlakte van 130 m2. Het NEN2580 rapport gaat uit van 83 m2 woonoppervlakte en 18 m2 overige inpandige ruimte, zijnde ruimte met een beperkte stahoogte tussen de 1,5 tot maximaal 2 meter (bijv. stuurhut). Een deel van de ruimte tot 1,5 hoogte telt niet mee voor het bepalen van het woonoppervlakte bij de officiële NEN2580 meting voor woningen (Er bestaat geen specifieke NEN-meetmethode voor woonboten). Bij een woonboot wordt deze ruimte wel nuttig gebruikt waardoor we een reële inschatting maken van de bruikbare woonruimte, zijnde 100 m2.

Voorafgaand aan verkoop zal een NEN2580 meetrapport beschikbaar worden gesteld.)

Specificaties In hart van de stad, aan de Geldersekade 52A, ligt het woonschip *ANTONIUS*, een stoer woonschip van 29,24 x 4,90 m met een fraai interieur, thans door omstandigheden te koop. :

Casco: Staal Afmeting: 29.24 x 4.95 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 129 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 50WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars