NIEUW Waterwoning

Waterwoning in Weesp €985.000 v.o.n.

In het buitengebied van Weesp, aan de Horn 778 ligt de waterwoning *COMBATIE* met ca. 110 m2 woonoppervlak, een royale tuin van ca. 250 m2 en met fantastisch uitzicht over de Vecht en weilanden op een steenworp van het mooie stadje Weesp.

De split-level ark heeft een betonnen casco en werd in 2002 gebouwd bij EMK te Lelystad, de afmetingen zijn 13.40 x 5.80 m, de woning heeft gedeeltelijk twee verdiepingen en onder het lage deel is een ruime inpandige berging.  De buitenwanden zijn bekleed met red-ceder, de ramen en kozijnen zijn van kunststof en vv. iso-glas. De woning is boven vv. vloerverwarming en beneden geschiedt de verwarming met radiatoren, de gasgestookte CV-ketel is van 2021. In de woonkamer is een houtkachel opgesteld en geeft een schuifpui toegang tot een drijvend terras op de Vecht. Uiteraard is het mogelijkheid om een pleziervaartuig af te meren naast de woonark. De fraai aangelegde, omheinde oevertuin is ruim, heeft een groot gazon en borders met vaste planten en enkele bomen. Er is een houten tuinpad en een door grindbedden omgeven terras en er staan twee houten schuren. De parkeerplaats ligt op slechts 50m loopafstand.
Entree via een ruime hal met afgescheiden toilet, op dit niveau is er verder een grote- en een kleine slaapkamer, een badkamer met ligbad/douche en een wastafelmeubel. De grote woonkeuken met U-vormig keukenblok vv. gaskookplaat, wasemkap, ingebouwde oven,  koel-vrieskast en een vaatwasser, biedt eveneens plaats aan een flinke eettafel. De woonkamer ligt op een lager niveau maar wel in open verbinding met de woonkeuken. Boven liggen overal plavuizen vloeren, zijn de wanden gegranold en zijn  de dakspanten in zicht.
Via een trap in de hal is de benedenverdieping bereikbaar waar via de overloop een grote slaapkamer van ruim 20 m2, een kleine slaapkamer thans als kantoortje in gebruik, een technische ruimte en een hobbyruimte van van 14 m2 waarin ook de toegang tot de kruipruimte/berging van 22 m2 onder de woonkamer zich bevindt. Beneden zijn de vloeren voorzien van vaste bedekking .

De tuin en het recht om met twee auto’s te parkeren wordt gehuurd, de huur bedraagt thans € 510 per jaar.  Het liggeld bedraagt € 1.595,-- per jaar.

Er bestaat de mogelijkheid om de grondkavel en  twee P-plaatsen te kopen, de makelaar kan u hierover informeren.

Specificaties In het buitengebied van Weesp, aan de Horn 778 ligt de waterwoning *COMBATIE* met ca. 110 m2 woonoppervlak, een royale tuin van ca. 250 m2 en met fantastisch uitzicht over de Vecht en weilanden op een steenworp van het mooie stadje Weesp. :

Casco: Beton Afmeting: 13.40 x 5.80 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 110 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 61WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars