VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Zonder Ligplaats

In opdracht van de gemeente Amsterdam Noord: Royale woonark te koop ZONDER LIGPLAATS met de afmetingen L 11.88 x B 7.06 x  H 5.50 x  D 0.80 m, met twee verdiepingen, geschikt voor dubbele bewoning.

De woonark  * CAMIGNONE*, met een betoncasco van De Blauwe Wimpel, gebouwd in 1979 bij van Beekhoven Arkenbouw te Zaandam, verkeert in goede staat. De woonark is voorzien van een betonnen omlooprand van 43 cm.  De buitenwanden zijn bekleed met red-cederhouten delen en zijn dekkend geverfd. De ramen en kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Het  interieur is eenvoudig, de woonark is ingedeeld om dubbel bewoond te worden, er zijn dus twee keukens,twee badkamers etc.  De gehele woning is voorzien van centrale verwarming, de ITHO CV is van 2012.  Het woonoppervlak bedraagt ca. 120 m2.

Voorbehouden

De gemeente neemt twee voorbehouden op. De definitieve gunning vindt pas plaats na:

 1. een positieve uitkomst van een integriteitsscreening van de kandidaat-koper op basis van de Wet Bibob en de Beleidsregel Integriteit en Overeenkomsten (BIO);
 2. nadat het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om het vastgoed definitief aan de kandidaat-koper te gunnen.

Voorbehoud 1: screening

Kandidaat-kopers  worden in opdracht van de gemeente conform het gemeentelijk integriteitsbeleid gescreend. Hiertoe dient de kandidaat-erfpachter een Bibob-formulier in te vullen en eventueel aanvullende gegevens te verstrekken. Deze screening vormt het belangrijkste formele instrument voor de gemeente om te voorkomen dat zaken wordt gedaan met niet-bonafide partijen. Indien uit de screening blijkt dat de gemeente geen zaken met de kandidaat-koper  kan doen, zal de gemeente niet overgaan tot definitieve gunning. De gemeente is dan vrij in haar keuze om aan een andere bieder voorlopig te gunnen of het verkoopproces opnieuw te starten.

Voorbehoud 2: bestuurlijke goedkeuring

Indien de integriteitsscreening geen aanleiding geeft tot verder onderzoek of tot afwijzing van de kandidaat-koper , wordt het definitieve gunningsbesluit voorgelegd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Na een positief bestuurlijk besluit kan de verkoop bij de notaris worden afgerond.

Specificaties In opdracht van de gemeente Amsterdam Noord: Royale woonark te koop ZONDER LIGPLAATS met de afmetingen L 11.88 x B 7.06 x H 5.50 x D 0.80 m, met twee verdiepingen, geschikt voor dubbele bewoning. :

Casco: Beton Afmeting: 11.88 x 7.06 m Aantal kamers: 6 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 128 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 16WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars