VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Rotterdam

Splitlevel watervilla in Rotterdam Blijdorp

Kanaalweg 33 is een van de best bewaarde geheimen van Blijdorp en ideaal voor de sportieve, werkende mens, die houdt van groen en water. ’s Avonds hoor je hier - naast het zoete gekabbel van het water - bijzondere geluiden uit de diergaarde, de ark ligt op loopafstand van sport- en tennisparken, volkstuintjes en de manege. Met je eigen sloep vaar je eenvoudig naar oud Delfshaven, de stad of de Rottemeren. Weggedoken in de oksel van het Kleinpolderplein (A13/A20) ligt de luchthaven Rotterdam/Den Haag op slechts 10 minuutjes rijden, Schiphol maar een half uurtje verder. Geef je de voorkeur aan openbaar vervoer, dan zijn de metro en treinstation nooit ver weg. Metropool Rotterdam wint niet voor niets aan aanzien en vertrouwen wereldwijd.

Deze splitlevel ark is in 2009 opgeleverd door Spruyt en ligt geheel verscholen achter het eigen tuinhek en de zeer ruime garage (25 m2) met elektrische toegangsdeur, aan de kop van de Kanaalweg. Parkeren voor de deur is gratis. In de naaste omgeving kost een parkeervergunning € 190 per jaar, dat is te overzien. Ook de separate berging/houtopslag en schuurtje is voorzien van licht en elektra.

De onderhoudsarme tuin bestaat voor een groot deel uit houten vlonders en beschikt daarmee over vele plekken om te relaxen: het overkapte buitenterras met uitzicht over het water of lekker in de luwte van de ark in een ligstoel in de zon. Met fijn gezelschap genieten van een avondmaaltijd aan de buitentafel kan natuurlijk ook.

De voordeur ligt achter een stevige buitentrap. Vanuit de hal - met toilet - stap je direct in de professionele, open woonkeuken, volgens eigen ontwerp. De industriële vormgeving, een mooie mengeling van betonnen werk- en aanrechtbladen, stoer gasfornuis met meerdere ovens en de ruwhouten kasten, komt prima tot zijn recht. Het daklicht zorgt voor een aangename sfeer. Je zult elkaar niet snel in de weg lopen hier. De eettafel staat voor een grote raampartij en er is voldoende ruimte voor een geïntegreerde (huis)werkplek op de overloop.

De lager gelegen woonkamer is een privé-oase. Aan de walzijde geen inkijk dankzij vaste kasten en de - net geveegde - houtkachel, gecombineerd met vrij uitzicht en toegang naar de omloop aan de waterzijde, via de (enorme) schuifpui. Een sfeervolle plek in alle seizoenen, met hoge plafonds, veel opbergruimte en prachtige lichtinval door het dak.

Sous’ l’eau liggen de slaapkamers en luxe badkamer.

De ouderslaapkamer ligt aan de kopse kant.

In de moderne badkamer zul je veel slimme details ontdekken; goed uitgerust met een groot ligbad, inloopdouche (met regendouche), toilet, vaste wastafel met meubel, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.

De tweede kamer op deze verdieping kan op veel manieren worden gebruikt. De invulling is naar keuze logeerkamer, kantoor en/of strijkruimte. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine/-droger, alsmede de toegang naar de grote bergruimte onder de woonkamer.

In de kruipruimte ligt een grote KSB rioolpomp (100 liter), op het dak ligt een zonneboiler van 110 liter. Er is een gasaansluiting.

Dankzij het diepe casco is alles goed bereikbaar.

Deze splitlevel ark lijkt speciaal ontworpen voor het karakter van Rotterdam. Stoer en praktisch. Voel jij je daarbij thuis? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. In alle seizoenen zul je hier wel een vakantiegevoel kunnen vinden. En wie wil dat niet?

Specificaties Kanaalweg 33 te Rotterdam :

Casco: Beton Afmeting: 16.00 x 4.00 x 4.00 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 95 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 33WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars