NIEUW Woonark

Woonark in Amsterdam €475.000 v.o.n.

De woonbotenhaven aan de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord is geen plek voor grijze muizen. Wel een wereld op zich waar de bewoners van een bonte verzameling woonarken dagelijks plezier beleven aan hun relaxte woonvorm in de stad. De ruime woonboot die wij hier aanbieden, heet niet voor niets Carpe Diem. Alles aan de aparte waterwoning geeft je het heerlijk vrije gevoel van ‘pluk de dag’. Het allermooiste is de ligging aan de kop van de steiger. Dat betekent veel privacy en een onbelemmerd uitzicht over het water.

De indeling van de ark is anders dan je verwacht. Zo is de woonkamer zomers ingericht op de bovenetage en als je langs de ijzeren wenteltrap omhooggaat, begrijp je meteen waarom daarvoor is gekozen. Hier kijk je namelijk prachtig uit over de daken en over het kanaal. Het vele glas, het zonneterras en de balkons rondom versterken dat penthouse-gevoel. Bedenk ook eens hoe fantastisch je hier ’s avonds kunt genieten als de verlichte stad zorgt voor een levendig panorama!
Alles wat verder nodig is om fijn te wonen bevindt zich op de benedenverdieping. Een royale woonkeuken met inbouwapparatuur, de badkamer met douche, toilet en wastafel en een oergezellige bedstee voor twee personen. Alles groot genoeg om ook andere woonwensen te kunnen vervullen, zoals een extra slaapkamer op de bovenverdieping.

Met de bruisende NDSM-werf om de hoek en het centrum van Amsterdam slechts een veerpontje verwijderd, is de locatie van deze woonark ideaal te noemen. Als je een boot hebt, vaar je zo het IJ op. De Klaprozenbuurt is getransformeerd van bedrijventerrein naar woonomgeving met winkels, scholen, horeca en heel veel groen, waaronder een mooi stadspark direct naast de woonbotenhaven. Genoeg redenen dus om woonark Carpe Diem snel met eigen ogen te komen bekijken!

Bijzonderheden:

 • Fraai uitzicht
 • Aan de kop van de steiger
 • Dakterras
 • Bij park

Specificaties Klaprozenweg 110 te 1032 KX Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: 14 x 4.18 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 85 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars