VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €49.500 k.k.

Klassiek Motorjacht 15.55

Voormalig voetveer van Scheepswerf Temse te België die werd gebouwd in 1947, welke aansluitend is ingezet als passagiersschip. In 2005 is het schip omgebouwd tot recreatievaartuig bij Scheepswerf Tak, NL-Raamsdonkveer.

Haar afmetingen zijn ca. 15.55 x 4.50 x 1.40 m en ze heeft een doorvaarthoogte van ca. 3,20 m. Ze is voorzien van een 214 Pk/158 kW Volvo Penta diesel met een hydraulische koppeling. Ze krijgt haar brandstof van een ca. 250 liter tank. Verder heeft ze een boiler, boegschroef, omvormer, acculader, een 2x 200 liter kunststof drinkwatertank en er is een vuilwatertank aanwezig. De bovenzijde van de stuurhut is hydraulisch naar achteren te schuiven waardoor er een open stuurstand met windscherm ontstaat.

Ze is gedeeltelijk geïsoleerd en de betimmering is in het vooronder en het stuurhuis van origineel mahonie interieur. De achterkajuit is van multiplex. De stahoogte is voor (ca.) 2,13 m, in de stuurhut (ca.) 1,95 / 2,23 m, in de salon (ca.) 2,23 m en in de kombuis / keuken (ca.) 2,22 m.

Het interieur is scheeps met in de voorwoning nog de oude zitbanken die om te bouwen zijn tot een 2-persoons bed, stuursalon met zitgelegenheid en een verhoogde stuurpositie, achterin bevinden zich de toiletruimte/badkamer (in aanbouw) en het L-vormige kombuis met zithoek.

Het is een klassiek motorjacht met een vrijwel volledig vernieuwd onderwaterschip. Ze is zeer geschikt is voor Europese en Franse kanalen en rivieren te bevaren. In 2015 was de laatste onderwaterschip behandeling.

Specificaties Klassiek Motorjacht 15.55 :

Casco: Staal Afmeting: 15.55 x 4.50 x 1.40 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 39WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars