VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €59.500 k.k.

Klassiek Motorjacht 15.55

Voormalig voetveer van Scheepswerf Temse te België die werd gebouwd in 1947, welke aansluitend is ingezet als passagiersschip. In 2005 is het schip omgebouwd tot recreatievaartuig bij Scheepswerf Tak, NL-Raamsdonkveer.

Haar afmetingen zijn ca. 15.55 x 4.50 x 1.40 m en ze heeft een doorvaarthoogte van ca. 3,20 m. Ze is voorzien van een 214 Pk/158 kW Volvo Penta diesel met een hydraulische koppeling. Ze krijgt haar brandstof van een ca. 250 liter tank. Verder heeft ze een boiler, boegschroef, omvormer, acculader, een 2x 200 liter kunststof drinkwatertank en er is een vuilwatertank aanwezig. De bovenzijde van de stuurhut is hydraulisch naar achteren te schuiven waardoor er een open stuurstand met windscherm ontstaat.

Ze is gedeeltelijk geïsoleerd en de betimmering is in het vooronder en het stuurhuis van origineel mahonie interieur. De achterkajuit is van multiplex. De stahoogte is voor (ca.) 2,13 m, in de stuurhut (ca.) 1,95 / 2,23 m, in de salon (ca.) 2,23 m en in de kombuis / keuken (ca.) 2,22 m.

Het interieur is scheeps met in de voorwoning nog de oude zitbanken die om te bouwen zijn tot een 2-persoons bed, stuursalon met zitgelegenheid en een verhoogde stuurpositie, achterin bevinden zich de toiletruimte/badkamer (in aanbouw) en het L-vormige kombuis met zithoek.

Het is een klassiek motorjacht met een vrijwel volledig vernieuwd onderwaterschip. Ze is zeer geschikt is voor Europese en Franse kanalen en rivieren te bevaren. In 2015 was de laatste onderwaterschip behandeling.

Specificaties Klassiek Motorjacht 15.55 :

Casco: Staal Afmeting: 15.55 x 4.50 x 1.40 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars