VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Weesp

Een parel op de Vecht!

Langs een bocht van de rivier, in het landelijke gebied tussen Weesp en Nigtevecht, ligt woonark Waterhoen III aan een heerlijke oevertuin op 240m2 eigen grond. Wonen aan de Vecht is al eeuwenlang in trek en als je deze waterwoning komt bekijken, begrijp je direct waarom dat is.

De woonark werd in het jaar 2000 gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van werf De Blauwe Wimpel en biedt met zijn twee etages 122m2 aan comfortabel woongenot. De bovenverdieping heeft een splitlevel-indeling en wordt in zijn geheel benut als zeer royale living met grote raampartijen voor maximale verbinding met het water. Hier is het uitzicht elk seizoen anders en altijd adembenemend! In de woonkeuken reiken de ramen aan de waterzijde tot aan de fraaie natuurstenen vloer, wat mede door de hoogte van het gebogen plafond zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Het keukengedeelte is licht, strak en voorzien van luxe apparatuur. Een moderne houtkachel is effectief geplaatst tussen de eetkamer en de lager gelegen zitkamer. In dit op het zuiden georiënteerde loungegedeelte is het contact met het water optimaal. Er kunnen maar liefst drie schuifpuien worden geopend waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt en er vooral ’s zomers volop genoten kan worden van het ultieme vakantiegevoel!

De benedenetage herbergt twee slaapkamers, beide met vaste kastenwand en één slaapkamer beschikt en suite over een eigen douche- en wasruimte. De grotere badkamer heeft een inloopdouche en een dubbele wastafel. De separate toiletruimte met fontein bevindt zich naast de trap. Verder is er op deze verdieping een grote berging en serviceruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Ook de elektrische cv-installatie voor de vloerverwarming en de warmwatervoorziening zijn hier opgesteld.

Wie zo mooi aan het water woont, kan natuurlijk op veel logés rekenen. Die kunnen gastvrij worden ondergebracht in het vrijstaande houten guest house op de wal. Behalve een slaap-/zitkamer met geweldig uitzicht over de rivier beschikken gasten hier over hun eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eigen grond is tamelijk zeldzaam langs de Vecht. Dat maakt van de romantische tuin een extra rijk bezit. Er zijn speels aangelegde hardhouten terrassen op verschillende niveaus met evenzoveel fijne zitplekken en er is een houten schuur. Ook de auto kan voor de deur op eigen terrein worden geparkeerd.

We overdrijven niet als we deze fantastische waterwoning een parel noemen. Kom zelf ontdekken hoe heerlijk het moet zijn om zo te wonen!

Bijzonderheden:

- Aan eigen grond
- Elektrisch verwarmd
- Vloerverwarming
- Geen gasaansluiting
- Met vrijstaand guest house

Specificaties Lage Klompweg 883 te 1383 PP Weesp :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 122 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 57WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars