WATERVILLA

Watervilla in Muiden €1000.000 k.k.

Wat een verrukkelijke plek om thuis te komen! Ver van alle drukte en toch vlak bij de belangrijke verkeersaders ligt deze zeer ruime woonark op de Vecht tussen de historische stadjes Weesp en Muiden.

De gehele bovenetage van deze dubbellaags woonark is ingericht om te ontspannen in de royale living met aangrenzende woonkeuken en heel veel raampartijen om overal te kunnen genieten van het ongekend fraaie uitzicht. Wat dat betekent, laten de foto’s goed zien. Omdat de woonark aan het einde van de rij ligt, kijk je ver weg over de rivier en de omgeving. Aan beide kanten stap je zo naar buiten op een van de ruime terrassen aan het water en als je een boot bezit, kun je die pal naast de woning afmeren.

De ark werd gebouwd op de kwaliteitswerf van Spruyt Waterwoningen en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De woonkamer heeft een schouw voor een gashaard en sfeervolle houten vloerdelen die doorlopen tot in de woonkeuken met kookeiland en uitgebreide, moderne inbouwapparatuur. Natuurlijk is er op deze etage ook een luxe toiletruimte. Aan de waterzijde voert de vaste trap naar de benedenverdieping met aan een royale hal drie slaapkamers en twee badkamers. Gezinsleden zullen elkaar dus niet snel in de weg lopen. Van de drie slaapvertrekken beschikt de master bedroom over een vaste kastenwand. De grootste badkamer, die daar direct naast ligt, is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en een bidet. De tweede badkamer heeft ook een toilet en verder een wastafel en een ruime inloopdouche. Voor de wasmachine en droger is er een aparte waskamer en verder beschikt deze etage over een zee aan praktische bergruimte.

Zo te wonen op de Vecht aan een mooie oevertuin langs een kronkelend dijkje… dat wil iedereen wel, dus wacht niet te lang met een bezichtiging.

Bijzonderheden:
• Ruim 220m2 woonoppervlak
• Opgenomen in bestemmingsplan
• Goede huurovereenkomst ligplaats en oevertuin
• Afmeervergunning voor pleziervaartuig en drijvend terras

Specificaties Lange Muiderweg 587 te 1398 PA Muiden :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 6.20 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 222 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 61WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars