Waterwoning

Waterwoning in Amsterdam €649.000 k.k.

Deze SPRUYT ark werd gebouwd in 1988 en is recentelijk geheel gemoderniseerd en verduurzaamd. Verwarming geschiedt thans dmv. een warmtepomp en de benodigde elektriciteit wordt grotendeels geleverd door 26 zonnepanelen van 300Wp. Ook werd een 200 liter zonneboiler geplaatst waardoor de woning bijzonder energiezuinig genoemd kan worden en epc=0 met nog enkele aanpassingen, zoals een zonnecollector, realistisch is. De woning verkeert zowel in- als exterieur in uitstekende staat van onderhoud, onlangs werden de buitenwanden geschilderd.
Aan de walzijde is in de woonkamer een royale erker met harmonica-pui aangebouwd, door de grote glaspartijen die van plafond tot aan de vloer doorlopen, is vanuit de woning het zicht op de omheinde, fraai aangelegde tuin optimaal. Aan de waterzijde bevindt zich een ruim waterterras en is tevens de mogelijkheid tot het afmeren van een pleziervaartuig. Vanaf de locatie is het enkele minuten varen naar de Nieuwe Meer, via de ringvaart zijn de vaarmogelijkheden onbegrenst!

INDELING:
Ruime living met open haard en openslaande deuren aan de waterzijde, uitgebouwde erker met harmonica pui aan de tuinzijde, half open keuken, fraaie, goed geoutilleerde POGGENPOHL keuken met inductie-kookplaat, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, wijnkoeler, USA-koelkast/vriezer, brede gang met entrée, garderobekast, separaat toilet, ruime badkamer met douche, ligbad met whirlpoolsysteem, dubbele wastafel en Finse saunacabine, slaapkamer met airco en kantoor (eventueel om te bouwen tot 2e slaapkamer).

Ruime, omheinde tuin met pergola, bijgebouw van 40 m2 met afdak en buitenkeuken. Vrij parkeren! Geen overdrachtsbelasting!

Huur tuin en ligplaats: € 1.600,-- per jaar.

 

Specificaties * LE BATEAU * is de naam van deze verduurzaamde waterwoning, ca. 120 m2 zonnige woonruimte met een ruime oevertuin gelegen nabij het oude dorp Sloten. :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 6.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 127 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 52WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars