Waterwoning

Waterwoning in Amsterdam €629.000 k.k.

Deze SPRUYT ark werd gebouwd in 1986 en is recentelijk geheel gemoderniseerd en verduurzaamd. Verwarming geschiedt thans dmv. een warmtepomp en de benodigde elektriciteit wordt grotendeels geleverd door 26 zonnepanelen van 300Wp. Ook werd een 200 liter zonneboiler geplaatst waardoor de woning bijzonder energiezuinig genoemd kan worden en epc=0 met nog enkele aanpassingen, zoals een zonnecollector, realistisch is. De woning verkeert zowel in- als exterieur in uitstekende staat van onderhoud, onlangs werden de buitenwanden geschilderd.
Aan de walzijde is in de woonkamer een royale erker met harmonica-pui aangebouwd, door de grote glaspartijen die van plafond tot aan de vloer doorlopen, is vanuit de woning het zicht op de omheinde, fraai aangelegde tuin optimaal. Aan de waterzijde bevindt zich een ruim waterterras en is tevens de mogelijkheid tot het afmeren van een pleziervaartuig. Vanaf de locatie is het enkele minuten varen naar de Nieuwe Meer, via de ringvaart zijn de vaarmogelijkheden onbegrenst!

INDELING:
Ruime living met open haard en openslaande deuren aan de waterzijde, uitgebouwde erker met harmonica pui aan de tuinzijde, half open keuken, fraaie, goed geoutilleerde POGGENPOHL keuken met inductie-kookplaat, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, wijnkoeler, USA-koelkast/vriezer, brede gang met entrée, garderobekast, separaat toilet, ruime badkamer met douche, ligbad met whirlpoolsysteem, dubbele wastafel en Finse saunacabine, slaapkamer met airco en kantoor (eventueel om te bouwen tot 2e slaapkamer).

Ruime, omheinde tuin met pergola, bijgebouw van 40 m2 met afdak en buitenkeuken. Vrij parkeren! Geen overdrachtsbelasting!

Huur tuin en ligplaats: € 2.236,-- per jaar. De waterkavel is eventueel te koop voor € 20.597,60, bij koop vervalt de huur van het waterkavel t.w. 896,40/jaar.

 

Specificaties * LE BATEAU * is de naam van deze verduurzaamde waterwoning, ca. 120 m2 zonnige woonruimte met een ruime oevertuin gelegen nabij het oude dorp Sloten. :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 6.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 127 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 53WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars