VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonschip

Woonschip in Amsterdam

Wil je bijzonder wonen op een Amsterdamse toplocatie? Dan is dit magnifieke schip aan het trendy KNSM-eiland misschien precies wat je zoekt!

Woonschip Hoop Doet Leven heeft het karakter van een schip uit 1927 goed behouden, maar dan wel in een aangename mix met hedendaags wooncomfort. Het schip meet 33.45 bij 5.05 meter en beschikt binnen over 83m2 woonoppervlak dat zich deels in het ruim bevindt en deels in de roef. Via een luik en een trap sta je midden in de living tussen het zitgedeelte en de open woonkeuken. Er staat een efficiënte pelletkachel voor behaaglijke bijverwarming en de keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Een deur door en je komt in een hal met veel praktische kastruimte en daarnaast de moderne badkamer met een strakke wastafelcombinatie en een regendouche. Nog iets verder vind je een kleine kantoorruimte en een gangpad met aan weerszijde bedden in heuse scheepskooien. Een trap omhoog leidt naar het toilet en de ruimte voor de opstelling van de wasmachine en droger.

Heel sfeervol en van alle gemakken voorzien is het slaapgedeelte in het oorspronkelijke schippersverblijf achter op het schip. De roef heeft namelijk zijn eigen toilet, douche en wastafelhoek en er is een romantische bedstee, een zithoek en veel kastruimte.

In de boeg van het schip zijn twee grote bergingen voor het opslaan van al je spullen. Op het dek is volop gelegenheid om te zonnen en als het kouder wordt kun je van het levendige uitzicht genieten op de loungebank in de authentieke stuurhut. Zo te wonen midden in de bruisende stad lijkt een droom maar de Hoop doet leven maakt het mogelijk!

Bijzonderheden:

 • Toplocatie!
 • Karaktervol woonschip
 • Vrij uitzicht

Specificaties Levantkade 44 te 1019 BG Amsterdam :

Casco: Staal Afmeting: 33.45 x 5.05 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 83 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars