VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €79.500 k.k.

Luxe Motor 19.70

Voormalig binnenvaart bunkerschip dat volledig is heringericht tot een Varend Woonschip. Ze is in 1919 gebouwd bij Scheepswerf W.F. Stoel en Zn in Alkmaar.

Haar afmetingen zijn ca. 19.70 x 3.85 x 1.25 m. Ze is voorzien van een 80 Pk / 58 kW New Holland dieselmotor, fluister generator, elektrische boegschroef, omvormer, hydraulische koppeling, kolenkachel (tevens CV) en radiatoren, 2x 100 Watt zonnepanelen, 1x ca. 1500 liter brandstoftank, drinkwatertank van ca. 700 liter, vuilwatertank van ca. 700 liter, klapbare stuurhut en een doorvaarthoogte van ca 2,75 m.

Ze is geïsoleerd met glaswol. Het interieur bestaat uit een hut met 2 kooien in het vooronder, verder naar achteren een riante berging, salon met ruime open keuken, eigenaars hut (2 ingangen) met een riant 2-persoons bed, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan bakboordzijde bevindt zich een gang met een trap naar het tussendek. De stuurhut met zijdeuren geeft toegang tot de achterroef met 2-persoons bed en een en-suite badkamer met toilet en wastafel.

De stahoogte is voor (ca.) 1,83 m, kombuis / keuken (ca.) 2,02 m, salon (ca.) 2,02 m, eigenaars hut (ca.) 2,00 m, gang / corridor (ca.) 1,98 m, badkamer (ca.) 2,03 m, stuurhut (ca.) 2,01 m en in de achterroef (ca.) 1,85 m.

Een zeer geschikt schip om de Europese en Franse waterwegen mee te verkennen en met haar huidige ligplaats begint dit avontuur op het geweldige ‘Canal Latéral à La Garonne’ in Zuid-Frankrijk.

Specificaties Luxe Motor 19.70 :

Casco: Staal Afmeting: 19.70 x 3.85 x 1.25 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars