VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €349.950 k.k.

Luxe Motor 19.95

Zwaar gebouwde en in uitstekende staat verkerende Luxe Motor van de 1e eigenaar. Het schip is professioneel gebouwd en luxe afgewerkt. Ze is van vele gemakken en extra’s voorzien. Veel van deze extra’s worden toegepast in de beroepsvaart. Gebouwd in 2003 bij Scheepswerf Moerdijk b.v., NL-Moerdijk.

Haar afmetingen zijn ca. 19.95 x 4.95 x 1.10 m. Ze is voorzien van een 300 Pk/224 kW DAF diesel motor met Twin Disc hydraulische koppeling, een 360 graden draaibare boegschroef, hydraulische spudpalen, Maritime Booster CV, air conditioning, acculader, omvormer, generator. Dit zijn een aantal van de vele technische specificaties die dit schip bevat.

De isolatie aan boord is met steenwol en grotendeels dampkerende folie. De betimmering bestaat uit watervast verlijmd multiplex, eiken interieur, laminaat vloer met systeem plafonds. Ze heeft een ruim interieur en is geschikt voor een langdurig verblijf. Verder is ze voorzien van 4 hutten met in totaal 7 slaapplaatsen, langsscheeps kombuis uitgerust met een 4-pits keramisch kooktoestel en een badkamer met een douchecabine en toilet. De stahoogte is in de voorkajuit (ca.) 2,02 m, in de eigenaars hut (ca.) 2,06 m, in de salon (ca.) 2,01 m, in de onder stuurhut (ca.) 1,60 m en in de stuurhut (ca.) 2,06 m.

Ze is zeer geschikt voor de Europese kanalen en rivieren maar ook de kustwateren behoren tot de mogelijkheden. Een geweldig schip voor een lang of permanent verblijf aan boord. Ze is niet certificaat plichtig. Laatste onderwaterschip behandeling 2018.

Specificaties Luxe Motor 19.95 :

Casco: Staal Afmeting: 19.95 x 4.95 x 1.10 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars