VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €299.750 k.k.

Luxe Motor 19.95

Zwaar gebouwde en in uitstekende staat verkerende Luxe Motor van de 1e eigenaar. Het schip is professioneel gebouwd en luxe afgewerkt. Ze is van vele gemakken en extra’s voorzien. Veel van deze extra’s worden toegepast in de beroepsvaart. Gebouwd in 2003 bij Scheepswerf Moerdijk b.v., NL-Moerdijk.

Haar afmetingen zijn ca. 19.95 x 4.95 x 1.10 m. Ze is voorzien van een 300 Pk/224 kW DAF diesel motor met Twin Disc hydraulische koppeling, een 360 graden draaibare boegschroef, hydraulische spudpalen, Maritime Booster CV, air conditioning, acculader, omvormer, generator. Dit zijn een aantal van de vele technische specificaties die dit schip bevat.

De isolatie aan boord is met steenwol en grotendeels dampkerende folie. De betimmering bestaat uit watervast verlijmd multiplex, eiken interieur, laminaat vloer met systeem plafonds. Ze heeft een ruim interieur en is geschikt voor een langdurig verblijf. Verder is ze voorzien van 4 hutten met in totaal 7 slaapplaatsen, langsscheeps kombuis uitgerust met een 4-pits keramisch kooktoestel en een badkamer met een douchecabine en toilet. De stahoogte is in de voorkajuit (ca.) 2,02 m, in de eigenaars hut (ca.) 2,06 m, in de salon (ca.) 2,01 m, in de onder stuurhut (ca.) 1,60 m en in de stuurhut (ca.) 2,06 m.

Ze is zeer geschikt voor de Europese kanalen en rivieren maar ook de kustwateren behoren tot de mogelijkheden. Een geweldig schip voor een lang of permanent verblijf aan boord. Ze is niet certificaat plichtig. Laatste onderwaterschip behandeling 2018.

Specificaties Luxe Motor 19.95 :

Casco: Staal Afmeting: 19.95 x 4.95 x 1.10 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 143WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars