VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €139.000 k.k.

Luxe Motor 27.24

Voormalig binnenvaart vrachtschip, gebouwd in 1924 bij Scheepswerf Valentijn, NL-Langeraar. Ze is heringericht tot een varend woonschip. Het schip wordt geleverd met een CBB certificaat, zone 2 NL, zone 3 en 4. Ze is in het voorjaar van 2017 op de helling geweest voor onderhoud. Daar is ze gedubbeld waar nodig, voorzien van nieuwe anodes en is de roerkoning vervangen. Door de aanwezigheid van dakramen is het schip zeer licht van binnen.

Haar afmetingen zijn ca. 27.24 x 4.56 x 1.20 m. Ze heeft een 100 Pk/73 kW Volvo Penta diesel motor, CV op diesel & potkachel, acculader, 2x omvormer, boiler, geiser, brandstoftank ca. 800 liter, drinkwatertank ca. 1000 liter. De doorvaarthoogte is ca. 2,85 m alles plat.

Ze is gedeeltelijk geïsoleerd en voor de betimmering is watervast verlijmd multiplex gebruikt en grenen kraaldelen plafonds, grenen en laminaat vloeren, het interieur is eenvoudig. De stahoogtes zijn in de voorste hut (ca.) 2,12 m, in de badkamer / toilet (ca.) 2,28 m, in de salon (ca.) 2,40 m, in de achterroef (ca.) 1,85 m en in de stuurhut (ca.) 1,90 m.

Voorin bevindt zich een lege hut die bijvoorbeeld ingericht kan worden als slaapkamer of kantoorruimte. Gevolgd door de badkamer met toilet, wastafel en douchecabine, een ruime L-vormige keuken, salon, hal met trap naar buiten en een hal met opstapje naar de achterroef met 1x 2-persoons bed en toilet. De stuurhut is ook bereikbaar vanuit de eigenaarshut. Het interieur is ruim van opzet en geeft de nieuwe eigenaar volop de gelegenheid om het naar zijn/haar wensen in te richten.

Snelheid ca. 18 km/uur topsnelheid.

In onze ogen komt het schip in aanmerking voor een ligplaats in een museumhaven. Overname van de huidige recreatie ligplaats (huur) is met de haveneigenaar bespreekbaar.

Haar laatste onderwaterschip behandeling was in maart 2017

Zeer geschikt voor de Franse en Europese rivieren en kanalen.

Specificaties Luxe Motor 27.24 :

Casco: Staal Afmeting: 27.24 x 4.56 x 1.20 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars