Woonboot

Zonder Ligplaats €224.500 k.k.

Luxe Motor 28.55 met CBB

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat volledig is omgebouwd en ingericht tot een Varend Woonschip. Gebouwd in 1933 bij Scheepswerf De Dageraad v/h Wed. J.Boot, NL-Woubrugge. In 1939 is het schip verlengd van 25,00 meter naar haar huidige lengte. De staat van onderhoud is zeer goed te noemen doordat bij de verbouw veel roestvaststaal is gebruikt.

Haar afmetingen zijn ca. 28.55 x 5.02 x 1.10 m. Ze is voorzien van een 168 Pk/ 123 kW DAF diesel met een Twin Disc MG 508 hydraulische koppeling, 2 spudpalen, zware omvormer/acculader, fluister generatorset, autokraan (1500 Kg @ 15,00 m) en een pellet kachel met vloerverwarming. Dit schip is compleet selfsupporting en zeer comfortabel. Ze heeft namelijk 2x 500 liter & 2x 1100 liter stalen brandstof tank(s), 2x 1500 liter kunststof tank(s) voor het drinkwater en tevens een vuilwatertank van 300 liter.

De isolatie aan boord is met steenwol en dampkerende folie. De betimmering is zeer netjes aangebracht en bestaat uit multiplex, eiken & teak afwerking, grenen kraaldelen plafonds en is in goede staat van onderhoud. Er zijn onder andere 3 hutten, een riante badkamer met douche, bad en toilet, een ruime stuurhut met moderne keuken en een werkplaats in het voorschip. Het interieur is zeer licht door de grote hoeveelheid ramen. De stahoogte is ook zeer goed te noemen. In de stuurhut (ca.) 2,08 m, in de gang / corridor (ca.) 2,27 m, in de badkamer / toilet (ca.) 2,30 m, in de salon (ca.) 2,28 m, in de gang / corridor (ca.) 2,30 m, in de hutten (ca.) 2,25 m, voor (ca.) 2,23 / 2,45 m, in de achterroef (ca.) 1,85 m, en in het toilet achter (ca.) 1,83 m.

Het schip is voorzien van CBB certificaat, zone 2 Nederland, zone 3, zone 4, Waal, Lek & NL Rijn. Ze is verder zeer geschikt voor bewoning en voor ruime wateren, Europese kanalen en rivieren te bevaren.

Specificaties Luxe Motor 28.55 met CBB :

Casco: n.v.t. Afmeting: m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 93WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars