VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Nederhemert

‘Denkend aan Holland zie ik brede rivieren traag door oneindig laagland gaan’, die overbekende strofe uit het gedicht van Marsman lijkt wel over deze prachtplek te gaan!

De charmante woonboot LEBA ligt in het brede water van de Afgedamde Maas met uitgestrekte weilanden aan de overkant en vele watervogels die af- en aanvliegen. Een schitterend uitzicht, waarvan je volop kunt genieten in de zonnige tuin met terrassen die op verschillende niveaus tegen de dijk zijn aangelegd.

Over een stalen loopbrug en via het gangboord betreed je het goed onderhouden woonschip met stalen casco, waar alle vertrekken aan de langgerekte hal liggen. Links de gezellige woonkamer met houtkachel en een halfronde raampartij die naar drie kanten uitzicht biedt en veel daglicht binnenlaat. De aangrenzende, halfopen woonkeuken is lekker ruim en voorzien van inbouwapparatuur en airconditioning. Uiterst rechts is de ouderslaapkamer, eveneens met airco en ramen naar drie kanten. In het midden van de LEBA vind je de tweede en derde slaapkamer met vaste kasten en verder een berging en de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Met een tuinkamer en nog twee houten bergingen aan wal is er genoeg plek voor al je spullen. Qua nutsvoorzieningen is de LEBA uitstekend geoutilleerd en deels selfsupporting. Zo functioneert de cv-installatie op diesel en wordt het afvalwater gezuiverd door middel van een IBA.

Nederhemert, aan de rand van de Bommelerwaard en niet ver van ’s-Hertogenbosch, is een mooi en rustig dorp met een rijke historie. Op driehonderd meter afstand van de LEBA staat een eeuwenoude zeskantige korenmolen en even verderop vind je het toeristische veerpontje dat vernoemd werd naar Drs. P. Al sinds 1480 werden mensen hier overgezet van Nederhemert-Noord naar het pittoreske ‘eiland’ Nederhemert-Zuid, en nog steeds is het veer opgenomen in vele fiets- en wandelroutes.

Heb je graag veel ruimte om je heen en wil je genieten van flora en fauna in een oer-Hollands landschap? Dan is deze romantische maar ook stoere woonboot onze gouden tip!

Specificaties Maasdijk 1-C te 5317 KP Nederhemert :

Casco: Staal Afmeting: m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 73 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 0WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars