VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD WATERVILLA

Watervilla in Amsterdam

Zó veel rust en ruimte midden in de hoofdstad, je moet het zien om het te geloven!

Deze fantastische waterwoning ligt in een oude sluiskom, verscholen achter het groen van een parkachtige tuin. De royale woonark van 20 x 7 meter werd in 2015 gebouwd op de kwaliteitswerf van De Blauwe Wimpel en heeft heel veel aan modern woongenot te bieden. Kookliefhebbers zullen vast en zeker watertanden bij het zien van de dubbel uitgevoerde keuken, een heuse kookstudio aan huis! Heb je graag veel buitenruimte en privacy? Dan kan de enorme tuin vol bomen jouw privébos worden. Je zou bijna vergeten dat je midden in Amsterdam bent!

Alle vertrekken bevinden zich gelijkvloers. Naast de entree is de technische ruimte met onder andere de aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast het toilet met fontein.
In het verlengde van eerder genoemde woonkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparaten ligt de woonkamer met fraaie plavuizenvloer en een centraal geplaatste houtkachel. Zowel in het keukengedeelte als in de zitkamer zorgen dubbele schuifpuien op de hoeken voor veel licht, lucht en uitzicht op de tuin en op het water.

De drie slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde met daartussen de badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en het tweede toilet.

De waterwoning heeft geen gasaansluiting maar wel een warmtepomp uit 2020, die de gehele vloer door middel van vloerverwarming kan verwarmen of koelen. Dankzij de combinatie met moderne isolatie zijn de stookkosten dan ook uiterst laag.

Aan de wal is een overdekte loungehoek om buiten te luieren en te dineren. Aan de andere kant van de tuin staat een houten tuinhuis van 6 x 6 meter. Een brede toegangspoort maakt parkeren op eigen terrein mogelijk.

De locatie recht tegenover het Centraal Station en naast de veerpont is werkelijk ideaal. Gratis overvaren naar het centrum is slechts een kwestie van minuten. Of pak de metro op de Noord/Zuidlijn. Maar ook aan deze kant van het IJ valt veel te beleven. De sluis naar het Noordhollandsch Kanaal en de jachthaven zorgen voor levendigheid op het water. De naastgelegen Tolhuistuin is een culturele oase met gezellige horeca en voor de dagelijkse boodschappen en meer kun je prima terecht in Winkelcentrum Boven ’t Y.

Zoek je het beste van twee werelden en wil je graag rustig wonen te midden van stedelijke dynamiek? Wacht dan niet te lang om dit unieke object te komen bezichtigen.

Bijzonderheden:

Grote tuin van circa 425m2
Professionele keuken/kookstudio
Gasloos wonen
Warmtepomp (2020) voor verwarming en koeling
Aan open vaarwater
Aanmeren pleziervaartuig mogelijk

Specificaties Meeuwenlaan 5-C te 1021 HR Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 129 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 57WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars