VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Amsterdam

Welkom aan de idyllische oevers van de Buiksloterdijk, waar de tijd lijkt te vertragen en het leven een rustig tempo aanneemt. Hier, temidden van het kalme water en de weidse luchten, nodigen we u uit om kennis te maken met betoverende woonark genaamd "HAPPERT".

Gelegen op het adres Buiksloterdijk 489, omarmt deze prachtige woonark u met zijn tijdloze charme en moderne luxe. Een oase van rust en sereniteit, weg van de drukte van de stad, maar toch binnen handbereik van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand en met de boot bent u er binnen 10 minuten. Ondanks dat u binnen Amsterdam bivakkeert kan je in dit gebied nu nog vrij parkeren met de auto. Aan de overzijde aan de waterzijde is een steiger waar geregeld recreatief gevist wordt.

Laat u verleiden door de elegantie en het comfort van "HAPPERT", gebouwd door de bekwame handen van ABC Arkenbouw BV in 2012. Met zijn afmetingen van ± 14,00 x 6,00 meter en een duurzame wandbekleding met minder onderhoud, belooft deze woonark een leven van ongeëvenaarde schoonheid en gemak.

Ontdek de harmonie tussen binnen en buiten, terwijl u geniet van de ruime tuin en het drijvende terras aan het water, een perfecte setting voor ontspanning en verjonging. U woont zorgeloos in deze goed onderhouden ark, zodat uw comfort en gemoedsrust wordt gegarandeerd.
Eenmaal binnen treedt u in een royale gang, die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een tussenliggende badkamer. Alle kamers hebben aan de waterzijde een raam. Als u vanuit de gang naar rechts de ruime woonkamer inloopt treft u links de open keuken. Het zadeldak met het hoge plafond dat strak afgewerkt is en door het vele licht van de ramen die schijnen op de laminaatvloer lijkt de ruimte nog groter dan deze in werkelijkheid is. Vanuit de woonkamer kunt u het drijvende terras betreden, zodat u optimaal van het wonen op het water kunt genieten.

Specificaties Moderne woonark op prachtige locatie aan Buiksloterdijk in Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: ± 14,00 x 6,00 meter m Aantal kamers: 3 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: 73 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars