NIEUW VAREND WOONSCHIP

Varend Woonschip in Medemblik €269.500 k.k.

Motorkotter 19.14 met CBB

Voormalige Nederlandse viskotter uit 1960 die, nadat ze onder andere onder visnummer WR 55, Jeanette voor de Fa. J. Bakker & Zn uit Den Oever heeft gevaren, volledig professioneel is omgebouwd tot een comfortabel zeegaand motorjacht dat ook zeer goed uitgerust is om aan boord te wonen. Daarvoor kan de koper de huidige ligplaats, met een officieel adres in Medemblik, van de verkoper overnemen.

Haar afmetingen zijn ca. 19.14 x 4.89 x 2.20 m. Deze motorkotter is voorzien van een Gardner (177 kW)dieselmotor die in een ruime machinekamer is gesitueerd. Verder is ze o.a. voorzien 1x ca. 1200 liter stalen dieseltank, hydraulische koppeling, centrale verwarming, elektrische boegschroef, Lister diesel generator, ca. 3000 liter drinkwatertank. De doorvaarthoogte is ca. 12,50 m.

Het schip is geïsoleerd met steenwol en dampwerende folie. De betimmering is in goede staat van onderhoud en bestaat uit grenen met mahonie afwerking en watervast verlijmd multiplex.

Ze is voorzien van een ruime stuurhut met daarin het kombuis en een L-bank met riante tafel, een eigenaars hut met en-suite badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, een salon met U-bank, een gastenhut met 2-persoons bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een voorhut met 4x 1-persoons bed. De stahoogte is in de stuurhut (ca.) 1,96 m, in de eigenaarshut (ca.) 1,95 m, in de badkamer / toilet achter (ca.) 1,95 m, in de salon (ca.) 2,30 m, in de gastenhut (ca.) 2,30 m, in de badkamer / toilet voor (ca.) 2,34 m, in de voorste hut (ca.) 1,88 m en in de machine kamer (ca.) 1,75 m / 2,78 m.

Deze boot verkeert in een uitstekende conditie en is instap gereed. In onze ogen een echte aanrader. Overname van de huidige woonligplaats (huur) is mogelijk.

Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig (04-2023)

Specificaties Motorkotter 19.14 met CBB :

Casco: Staal Afmeting: 19.14 x 4.89 x 2.20 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 5WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars