NIEUW VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €79.500 k.k.

Motortjalk 18.90

Voormalig binnenvaart vrachtschip gebouwd in 1904 bij een Scheepswerf NL-Leiderdorp, dat nadat ze uit de vaart is gekomen heringericht is tot woonschip en ergens in de jaren 80 wederom is verbouwd tot haar huidige status quo.

Haar afmetingen zijn ca. 18.90 x 3.95 x 0.90 m. Ze is voorzien van een 128 Pk/94 kW 4 cilinder Vetus Deutz diesel met een hydraulische koppeling die zijn brandstof krijgt uit 3 stalen tanks met gecombineerd een capaciteit van 1200 liter bevatten. Verder is ze voorzien van een fluistergenerator, jonge hoofdmotor, omvormer, acculader en een drinkwater capaciteit van 800 liter verdeeld over 2 stalen tanks. Dit maakt dit schip uitermate geschikt om lange reizen over de Europese waterwegen mee te maken.

De isolatie aan boord is van glas- en steenwol. Voor de betimmering zijn diverse materialen gebruikt. Verder is ze voorzien van een roef met verhoging waarop een slaapbank is geplaatst met daaronder de motorkamer. De gehele woning is gelijkvloers en de stahoogte is in de salon (ca.) 1,91/1,87 m, in de open keuken (ca.) 1,89 m, in de badkamer (ca.) 2,00 m en in de eigenaars hut met 2-persoons kooi (ca.) 2,11 m. In de patrijspoorten en 4 daklichten(koekoek) is dubbel glas aangebracht.

Het schip is niet certificaat plichtig. Laatste onderwaterschip behandeling (05-2018/keuringsrapport aanwezig) en is deels gedubbeld. De rompvorm is geschikt om mee droog te vallen en ze is zeer geschikt om de Europese en Franse kanalen en rivieren te bevaren.

Specificaties Motortjalk 18.90 :

Casco: Staal Afmeting: 18.90 x 3.95 x 0.90 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 39WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars