VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €74.500 k.k.

Motortjalk 24.38

Voormalig zeilend binnenvaart vrachtschip gebouwd in 1925 bij Scheepswerf Gebr. Wolthuis, NL-Sappemeer. Ze is volledig omgebouwd tot een Varend Woonschip en op het moment in gebruik als motorschip.

Haar afmetingen zijn ca. 24.38 x 4.13 x 0.80 m. Ze is voorzien van een 105 Pk/77 kW DAF diesel motor met een hydraulische koppeling. Ze heeft verder een generator, omvormer, boegschroef, elektrische verwarming, dekwaspomp, 2x roestvast stalen drinkwatertank van 250 liter, roestvast stalen vuilwatertanks van 150 liter en ze heeft een stalen brandstof tank van 600 liter.

De isolatie aan boord bestaat uit steenwol. De betimmering is van multiplex en heeft een eenvoudig interieur. Ze heeft 3 hutten met 7 slaapplaatsen. Verder is ze voorzien van een ruime woonkamer met een open keuken, gastenhut, badkamer, achterroef met riante slaapkamer, werkplaats en een origineel vooronder met kooien en onder het voordek een ruime berging die eventueel nog vrij in te richten is. De stahoogte is vooronder (ca.) 1,50 m, is voor (ca.) 1,30 m, in de salon (ca.) 1,97 m, in het kombuis / keuken (ca.) 1,97 m, in de gastenhut (ca.) 1,98 m, en in de achterroef (ca.) 2,00 m.

Door de wijze waarop de opbouw is gerealiseerd is er tussen de achterroef en de woning een riant tussendek waar tevens de stuurstand is gesitueerd. Ze heeft een CBB certificaat, zone 2 NL, zone 3 & 4. Ze is zeker geschikt voor bewoning en om de Europese Franse kanalen en rivieren te bevaren. Laatste onderwaterschip behandeling 10-2017.

Specificaties Motortjalk 24.38 :

Casco: Staal Afmeting: 24.38 x 4.13 x 0.80 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 37WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars