Woonark

Woonark in Muiden €675.000 k.k.

Een groene oase in de agglomeratie Amsterdam.
Verscholen tussen de snelweg A1 en het Maxis winkelcentrum ligt deze heerlijke plek om je terug te trekken uit de stedelijke hectiek. Stap door de poort het perceel binnen en je bent in een andere wereld! Aan privacy geen gebrek dankzij de besloten tuin die de woonark van de weg gescheiden houdt. Ook door de bosschages langs de oever van de Muidertrekvaart vergeet je gemakkelijk dat je onder de rook van Amsterdam bent. De ark, in 2007 gebouwd door Spruyt Waterwoningen, heeft royale afmetingen en biedt daardoor maar liefst 159m2 aan woonoppervlak verdeeld over twee etages.

Vanaf de entree/hal met aangrenzende toiletruimte kun je rechts een paar treden omhoog naar de living met woonkeuken en links omlaag naar de overige vertrekken. De zitkamer is zeer ruim en licht dankzij de vele raampartijen, waaronder een schuifpui en tuindeuren naar zowel het water als de walzijde. Met een centraal geplaatste houtkachel en ook airconditioning is het hier in alle seizoenen aangenaam verblijven. De aangrenzende woonkeuken is groot, kleurrijk en zeer sfeervol met onder meer vaste vitrinekasten en een professioneel fornuis als blikvangers. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig en ook dit woongedeelte is uitgerust met airconditioning.
Sous l’eau zijn drie ruime (slaap)kamers waarvan de master bedroom beschikt over een inloopkast. Verder is hier de technische ruimte en de grote badkamer met uiterst luxe sanitair, waaronder een dubbel wastafelmeubel, een royale inloopdouche, wandcloset en bijpassend, afsluitbaar urinoir.

De woorden groot, ruim en royaal vallen vaak in deze beschrijving en dat geldt ook voor het terrein met privé parkeerruimte, een garage, een berging met terrasoverkapping en een vrijstaand houten tuinhuis. In de grote tuin met bomen liggen verscheidene terrassen rondom een rustieke vijver.
De Muidertrekvaart komt uit op het Amsterdam-Rijnkanaal. Heb je een boot, dan vaar je zo naar Amsterdam en het IJsselmeer. In het naastgelegen Maxis winkelcentrum zijn behalve een XL-vestiging van Albert Heijn ook diverse andere grootwinkelbedrijven gevestigd. Naar het gezellige vestingstadje Muiden kun je fietsen en met de A1 voor de deur ligt de rest van Nederland eveneens aan je voeten. Wat meer kun je wensen?

Bijzonderheden:
• Veel ruimte en privacy
• Luxe en comfortabel
• Centraal gelegen

Specificaties Muidertrekvaart 17 te 1398 PP Muiden :

Casco: Beton Afmeting: 18.00 x 5.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 159 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars