VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Vreeland

Alle dagen vakantie! Dat gevoel overheerst bij de bewoners van de arken op deze paradijselijke locatie. Aan een verkeersvrije dam langs een meander van de Vecht en midden in vogelreservaat De Nes geniet de kinderrijke community van onder meer een frisse duik in het water en vaartochtjes over de rivier. Maar ook van prachtige zonsondergangen over de weilanden en ijsvogels en ooievaars die gewoon langs het raam komen vliegen. Wie wil er nu niet zo wonen? Deze jonge watervilla uit 2011 is dan ook een buitenkans voor ware levenskunstenaars!

Alles aan deze perfect onderhouden ark is groot: het terras, de keuken, de kamers, de badkamer. Dat ruimtelijke effect wordt nog eens versterkt door de plafondhoogte die – anders dan bij de meeste arken – overal royaal is. Na een grondige verbouwing in 2020 is de indeling als volgt:  Onder de sfeervolle, wit geschilderde dakspanten van de bovenetage betreed je via een hal met luxe toiletruimte en een kast voor de cv-installatie de riante leefruimte. Hier vind je de moderne, open keuken met inbouwapparatuur, een strakke vloer, de fijne houtkachel en openslaande deuren naar 35m2 buitenterras dat deels overdekt is.
Sous l’eau bevindt zich nóg een ruime lounge waar je naar de televisie of een film kunt kijken door middel van beamerprojectie. Op deze verdieping zijn verder drie slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer, en de luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en hangend toilet.

De ark heeft een groendak voor isolatie, waardoor hij mooi opgaat in de omgeving en een zeer vruchtbare tuin vol kruiden, aardbeien en fruitbomen. Geniet bij de vuurplaats voor je deur van een goed glas onder de druivenranken of pak de fiets naar het sterrenrestaurant in Vreeland, waar je overigens ook de dorpswinkel en de basisschool vindt. Kortom, gun jezelf de weldaad van het buitenleven en zijn er toch dagen dat je de reuring van de stad mist, dan zijn Amsterdam en Utrecht, maar ook Hilversum, altijd vlakbij.

Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Specificaties Nigtevechtseweg 142 te 3633 XX Vreeland :

Casco: Beton Afmeting: 18.00 x 6.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 158 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 24WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars