NIEUW Waterwoning

Waterwoning in Amsterdam €985.000 v.o.n.

Onder architectuur gebouwde drijvende bungalow in een “oase van rust in bruisend Noord”!

Deze in 2003 gebouwde, gelijkvloerse waterwoning meet 20.00 x 7.00 m en heeft een netto woonoppervlak van 125,9 m2.  De woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd,  de  gefelsde zinken buitenwanden, aluminium ramen/ kozijnen,  het sedum dak met royaal dakterrras  geven de woning een zéér  eigentijdse uitstraling. Het interieur zit boordevol bijzondere design-details. De hardstenen vloeren met vloerverwarming, fraaie wanden met (boeken)kasten,  goed geoutilleerde, open keuken, veel bergruimte, alles bijzonder hoogwaardig afgewerkt, geven deze unieke waterwoning een heel eigen karakter. De indeling is specifiek gericht op bewoning door twee personen, er is maar één grote slaapkamer die bovendien dmv. voorzetramen geluiddicht is gemaakt waardoor  een ongestoorde nachtrust verzekerd is.

Tussen de groene wallenkant met ruime, omheinde tuin  en vele bomen, struiken en vaste planten is een enorme hardhouten steiger  (ca. 23.00 x 6.00 m) aangebracht met aanlegplaats voor een bijboot van max. 10.00 m lang en waarop een houten schuur van ca. 3.00 x 3.00 m. De beschutte steiger biedt bijzonder veel privacy en geeft je het gevoel dat je “buiten de stad“ bent. Aan de waterzijde is over de hele lengte van 20 m een houten waterterras aangebracht van ca. 2.50 m diep, van waaraf je kunt genieten van een vrij uitzicht; kijk je naar rechts dan lijkt het alsof je je in een Bretons havenplaatsje bevindt, rechtuit ligt de nieuwe off-grid waterwoonwijk Schoon Schip en een fraai vuurtorenschip. Het zicht over het brede Johan van Hasseltkanaal is spectaculair te noemen in het bijzonder de vaak  adembenemende zonsondergangen.  Aan de linker zijde ligt een groot drijvend terras.

INDELING:
Inpandig portiek met fraaie entreedeur, hal met garderobe , ruime living met houtkachel, verhoogd zitje met wateruitzicht, vaste kast en bibliotheek. Ruime leefkeuken met verrijdbaar aanrechtdeel, apothekerskasten, technische kast met wasmachineopstelling. Separaat toilet. Ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Grote slaapkamer met vaste kastenwand.

Dit is zonder overdrijving een uniek geheel, de perfecte locatie voor wie van ruimte en rust houdt en dat op slechts enkele minute van het centrum van Amsterdam.

Geen overdrachtsbelasting wegens roerende zaak!  Op korte termijn te aanvaarden.

Specificaties Onder architectuur gebouwde drijvende bungalow in een “oase van rust in bruisend Noord”! Aan de Distelkade 11N te 1031XP Amsterdam. :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 7.00 m Aantal kamers: 2 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 125,9 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 35WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars