VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Zuidoostbeemster

Onder de rook van Amsterdam, op slechts enkele minuten van het centrum van Purmerend en toch landelijk gelegen, is thans te koop de woonark *ANNABELLE*

Aan de Oostdijk 25W te Zuidoostbeemster ligt aan de voet van de dijk deze fraaie woonark, gebouwd in 2002 door scheepswerf De Blauwe Wimpel te Diemen en afgebouwd door de huidige eigenaar die aannemer is. De afmetingen  zijn 18.50 x 5.00 m, de ark heeft twee woonlagen  waardoor er ruim 159 m2 netto woonoppervlak  wordt geboden!  De buitenwanden zijn van geschilderde, red ceder gepotsekselde delen. De NORDAN ramen en kozijnen zijn  vv. isolerende beglazing. Het zadeldak is voorzien van ceramische dakpannen. die de ark een fraai aanzien geven.

Indeling: Boven  is een royale living met openslaande deuren naar een inpandig hoekbalkon, fraaie afzelia hardhouten vloer,  half open keuken met  SIEMATIC beukenhouten keukenblok vv.  granieten blad, 4-pits ceramisch kooktoestel, wasemkap, BOSCH combi-oven, SIEMENS vaatwasser en Amerikaanse koel-vriescombinatie.   Separaat toilet in de hal en een slaapkamer/kantoor van 3,50 x 2,50 m.

Beneden:  Hal met hardhouten boeren entreedeur, trappen naar beneden en naar verdieping, ruime badkamer met ligbad vv. whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Technische ruimte met oliegestookye CV, boiler en rioolpomp. Gang, waskamer met  opgestelde wasmachine en droger,  vaste kasten. Twee indentieke slaapkamer waarvan een met vaste kast, master bedroom met vaste kast.

De woonark ligt uitstekend afgemeerd, de liglaatsvergunning wordt voor onbepaalde tijd afgegeven en is overdraagbaar Er word momentheel  geen liggeld geheven, dit kan in de toekomst veranderen.

De oevertuin (ca. 120 m2) is deels op het dijktalud, omheind en fraai aangelegd met stenen terrassen , er is een mooie houten schuur aanwezig van  3.90 x 2.40 m. Er zijn -2- P-plaatsen op de dijk.

Kortom een heerlijk waterwoning op een aantrekkelijke locatie!

Geen overdrachtbelasting verschuldigd.

Specificaties Onder de rook van Amsterdam, op slechts enkele minuten van het centrum van Purmerend en toch landelijk gelegen, is thans te koop de woonark *ANNABELLE* :

Casco: Beton Afmeting: 18.50 x 5.00 m Aantal kamers: 7 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 159 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 35WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars