Woonark

Woonark in Hillegom €595.000 k.k.

Een en al luxe en comfort!

In het landelijke gebied tussen Bennebroek en Hillegom, op de grens tussen Noord- en Zuid-Holland, ligt deze schitterende splitlevel woonark die in 2004 door ABC Waterwoningen werd opgeleverd. Alleen al het vrolijke Zweeds rood en de mooie ligplaats tussen de paarden in de wei maken het moeilijk om niet als een blok te vallen voor de charme van deze waterwoning.

Het interieur met een woonoppervlak van 146m2 is zeer luxe afgewerkt en beschikt onder meer over een openhaard, vloerverwarming, airconditioning en zelfs een stofzuigerinstallatie. Het heerlijke drijvende terras, het geweldige uitzicht en het open vaarwater voor de deur doen daar nog een flinke schep woongenot bovenop.

De entree van de woning is in de ruime woonkeuken met kookeiland en moderne apparatuur. Hier ligt een hardstenen vloer en er is een dubbele schuifpui naar het terras op het water. De aangrenzende zitkamer ligt vijf treden hoger en heeft een fraaie blankhouten vloer en een schouw met openhaard.
Een vaste trap leidt naar de ouderslaapkamer, die onder de woonkamer ligt en grenst aan de uiterst luxueuze badkamer en suite met ligbad, inloopdouche met sunshower, hangend toilet, handdoekradiator en dubbel wastafelmeubel.
Aan de andere kant van de woonkeuken is ook een trap met boven een halletje met het toilet, vaste kastruimte en toegang tot een slaapkamer met airconditioning en beneden nog een ruime slaapkamer met inloopkast. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. In het casco onder de keuken bevindt zich een ruime berging.
Voor nog meer bergruimte staat er een royale houten schuur op de wal, waar ook een groot hardhouten vlonderterras ligt met gedeeltelijke overkapping.

Met een boot vaar je zo de Ringvaart op, bijvoorbeeld naar de Kagerplassen. Ook de bollenvelden, de duinen en het strand zijn dichtbij, net als de fijne steden Haarlem en Leiden. Als je hier komt te wonen, blijft er weinig te wensen over!

Bijzonderheden:

 • Landelijk wonen
 • Centraal gelegen
 • Aan open vaarwater

Specificaties Oosteinderlaan 53 te 2181 HK Hillegom :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 5.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 146 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars