NIEUW Woonark

Woonark in Amsterdam €665.000 v.o.n.

Op de grenzen van Amsterdam-Nieuw West, Oud-Sloten en Badhoevedorp, ligt op een heerlijk “groene” locatie aan Akersluis 9 de woonark TJOKQZEL te koop. Het betonnen casco heeft de afmetingen 20.00 x 5.00 m waarop een splitlevel houtskelet-opbouw; de ark is over ca. 8.00 m voorzien van een verdieping, het totale woonoppervlak is 128 vierkante meter. De ark is gebouwd in 1990 en sindsdien, met veel plezier bewoond door de huidige eigenaar. De ark ligt op een rustige locatie, tegenover de kaasboerderij Sloten en schuin tegenover de molen van Sloten. Er is een bloemrijke natuurtuin van ca. 240 m2 waarin een kleine schuur van 6 m2, echt een beetje “buiten wonen in de stad”. De verbindingen zijn uitstekend, op 10 minuten lopen is er een tramverbinding naar het centrum, opritten naar de A9 en de A4 zijn op korte afstand. Vanaf de woonark is er een open vaarverbinding met de Ringvaart van de Haarlemmermeer, met een  bootje vaar je zo naar de Nieuwemeer of verder! De Akersluis wordt niet intensief gebruikt, sowieso alleen door kleine bootjes die naar de stad gaan. Er wordt gezwommen, soms geschaatst en gevist, er is veel ruimte om deze woonark!

Via de entreehal kom je binnen in de ruime woonkeuken met een L-vormig keukenblok waar een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, ingebouwde koelkast en vriezer. Ruim voldoende plek voor een flinke eethoek en een open doorgang naar de woonkamer van ruim 30 m2 met schuifpui aan de waterzijde.

Vanuit de woonkeuken zijn er trappen naar de splitlevel-delen; boven is een gang, een ruime badkamer met whirlpoolbad, separate douche, toilet en wastafel en de master bedroom. Beneden is een ruimte van ca. 7.60 x 4.70 m die op diverse manieren kan worden ingedeeld, thans in gebruik als logeer/werkkamer en hobbyruimte. Onder de vloer van de woonkamer is een ruime berging in het betonnen casco. De woning wordt centraal verwarmd dmv. een aardgasgestookte CV, de ketel is van 2020, het energielabel is C.

Aan de waterzijde ligt een drijvend vlot-terras van 7.40 x 3.10 m, de ark is deels voorzien van brede gangboorden, er is nog een klein werkvlotje voor onderhoud rondom.

Bewoners kunnen twee parkeervergunningen krijgen; de eerste vergunning kost € 37,29 en de tweede kost € 92,23 per 6 maanden. Bezoekersvergunningen zijn mogelijk met een korting van 65% op de normale P-tarieven. Het liggeld bedraagt € 1.180,-- per jaar.

Welke geluksvogels gaan hier hun nieuwe woonstek van maken?

Specificaties Op de grenzen van Amsterdam-Nieuw West, Oud-Sloten en Badhoevedorp, ligt op een heerlijk “groene” locatie aan Akersluis 9 de woonark TJOKQZEL te koop :

Casco: Beton Afmeting: 20.00 x 5.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 128 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars