VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Amsterdam

Op een aantrekkelijke ligplaats aan het IJsbaanpad 64 D ligt een mooie SPRUYT ark met de afmetingen 13.00 x 5.00 m, voorzien van verdieping en een ruim dakterras.

De ark is gebouwd in 2003 en verkeert in goede staat van onderhoud, de buitenwanden zijn bekleed met red-ceder, de ramen en kozijnen van hardhout met isolerende beglazing. De bovenetage is in gebruik als grote woon/werkkamer met openslaande deuren naar het zonnige dakterras  op het zuiden. Beneden  is een hal/gang met entreedeur en trap naar boven, grote slaapkamer, kleine slaapkamer, badkamer  met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel. Separaat toilet, berging/technische kast en een ruime woonkeuken.  In total 103 m2 woonruimte met ca. 17 m2 dakterras.

In het hele gebied wordt volop gezwommen, er bestaat de mogelijkheid tot het afmeren van een bijbootje, De Nieuwe Meer is onder handbereik evenals het Amsterdamse Bos, het Olympisch Stadion , de VU   en Amsterdam Zuid!

De woonark wordt centraal verwarmd op aardgas en is verder aangesloten op water, elektra,  riolering en kabel.  De ligplaatsvergunning is overdraagbaar en voor onbepaalde tijd. geldig. Het jaarlijkse liggeld bedraagt ca.  € 650. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Specificaties Op een aantrekkelijke ligplaats aan het IJsbaanpad 64 D ligt een mooie SPRUYT ark met de afmetingen 13.00 x 5.00 m, voorzien van verdieping en een ruim dakterras. :

Casco: Beton Afmeting: 13.00 x 5.00 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 103 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 54WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars