Woonboot

Woonboot in Amsterdam €595.000 v.o.n.

Op een absolute toplocatie ligt de woontjalk *LLOTTE*, een elegant schip met fraaie lijnen dat een permanent vakantiegevoel geeft in hartje Amsterdam!

In de Amstel met aan de ene zijde een fraai uitzicht op de beroemde Blauwbrug en naar de andere kant een van de fraaiste gezichten op Amsterdam, met de Munttoren als ijkpunt, voor de deur van Het Muziektheater; dichterbij kun je niet in het hart van Amsterdam wonen en toch een heerlijk gevoel van vrijheid ervaren midden in de Amstel! Ja er varen in de zomer veel bootjes langs maar die dragen juist bij aan een permanent vakantiegevoel. De boot ligt ook ideaal op de zon, echt een heerlijke plek! Het is dan ook met spijt in het hart dat de huidige eigenaar na 16 jaar het schip verkoopt ….

De LLOTTE is gebouwd in 1901 bij Boot te Alphen a/d Rijn. Het schip verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het interieur is sfeervol en gezellig, vanuit de woonkamer heb je via de grote ramen eveneens een geweldig zicht op de omgeving. De grote openslaande deuren verbinden de ruime kuip en de woning. Er is een royale master-bedroom met veel kastruimte, een tussenkamer met bestede en een badkamer met douche, WC en wastafel. In het achteronder, bereikbaar via de kuip, is een logeerkamer met wastafel en toilet.

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Specificaties Op een absolute toplocatie ligt de woontjalk *LLOTTE*, een elegant schip met fraaie lijnen dat een permanent vakantiegevoel geeft in hartje Amsterdam! :

Casco: Staal Afmeting: 25.40 x 4.60 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 59WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars