Woonboot

Woonboot in Amsterdam €595.000 v.o.n.

Op een absolute toplocatie ligt de woontjalk *LLOTTE*, een elegant schip met fraaie lijnen dat een permanent vakantiegevoel geeft in hartje Amsterdam!

In de Amstel met aan de ene zijde een fraai uitzicht op de beroemde Blauwbrug en naar de andere kant een van de fraaiste gezichten op Amsterdam, met de Munttoren als ijkpunt, voor de deur van Het Muziektheater; dichterbij kun je niet in het hart van Amsterdam wonen en toch een heerlijk gevoel van vrijheid ervaren midden in de Amstel! Ja er varen in de zomer veel bootjes langs maar die dragen juist bij aan een permanent vakantiegevoel. De boot ligt ook ideaal op de zon, echt een heerlijke plek! Het is dan ook met spijt in het hart dat de huidige eigenaar na 16 jaar het schip verkoopt ….

De LLOTTE is gebouwd in 1901 bij Boot te Alphen a/d Rijn. Het schip verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het interieur is sfeervol en gezellig, vanuit de woonkamer heb je via de grote ramen eveneens een geweldig zicht op de omgeving. De grote openslaande deuren verbinden de ruime kuip en de woning. Er is een royale master-bedroom met veel kastruimte, een tussenkamer met bestede en een badkamer met douche, WC en wastafel. In het achteronder, bereikbaar via de kuip, is een logeerkamer met wastafel en toilet.

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Specificaties Op een absolute toplocatie ligt de woontjalk *LLOTTE*, een elegant schip met fraaie lijnen dat een permanent vakantiegevoel geeft in hartje Amsterdam! :

Casco: Staal Afmeting: 25.40 x 4.60 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 54WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars