Woonark

Woonark in Amsterdam €495.000 k.k.

Op een bijzondere plek in de stad, op loopafstand van de NDSM, ligt een klein dorpje met een mix van woonschepen. Daar bieden we sinds kort een ruime woonark aan. Deze waterwoning heeft een imposante living met een oppervlakte van ca 50 m2 en een plafondhoogte van ca 3,5 meter! De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer, zodat u tijdens het koken gezellig met elkaar bent. Op de begane grond treft u verder een tussenkamer, een slaapkamer en moderne badkamer met toilet en ruime inloopdouche. De tussenkamer is onderdeel van een unit met eigen voorzieningen zoals toilet en douche en via de interne trap, komt u op de bovenverdieping bij de 2e slaapkamer. Deze is verhuurd geweest als B&B en heel geschikt voor gasten. De slaapkamer biedt via de openslaande deuren toegang tot een heerlijk en ruim dakterras (ca 16 m2 op het ZW). Het terras ligt uit de wind en vanaf het voorjaar is het hier snel aangenaam, zodat u in alle rust en met volledige privacy kunt genieten.

Beneden aan de steigerzijde bevind zich het terras dat langs vrijwel de gehele woonark loopt en als u de steiger afloopt, is er plek om het kanaal in te springen. Heerlijk om tijdens de zomer even een duik te nemen in fris en schoon water. Aan de andere kant van de woonark is genoeg ruimte voor een drijvend terras en/of plezierboot. Met uw sloepje vaart u zo de binnenstad van Amsterdam in!

In het populaire stadsdeel Noord, ontwikkelt de Klaprozenbuurt zich tot een aantrekkelijke mix van woningen en groen met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik: supermarkten, horeca, scholen, sport, zorg en vooral veel groen! Het hippe NDSM terrein met o.a. de restaurants Pllek en Noorderlicht ligt op loopafstand en met de pont bent u zo aan de overkant in het centrum van Amsterdam.

Wonen op het water geeft rust en verbinding met de natuur door de prachtige lichtreflecties via het water en de vele soorten watervogels die om de ark heen bewegen zoals zwanen, futen, aalscholvers etc. Als woonbootbewoner is er snel contact met buren en een praatje of gezellige buurt barbecue op een zwoele zomeravond is zo geregeld.

Deze comfortabele, centraal verwarmde woonark kan in principe zo bewoond worden, maar biedt ook legio mogelijkheden voor een andere indeling en/of uitbreiding van de verdieping met extra kamers.

Specificaties Op een bijzondere plek in de stad, op loopafstand van de NDSM, ligt een klein dorpje met een mix van woonschepen. Daar bieden we sinds kort een ruime woonark aan. Deze waterwoning heeft een imposante living met een oppervlakte van ca 50 m2 en een plafondhoogte van ca 3,5 meter! :

Casco: Beton Afmeting: 19.78x 4.50 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 96 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars