NIEUW Woonark

Woonark in Amsterdam €765.000 v.o.n.

Op een heerlijk zonnige locatie, met uitzicht op het Frederik Hendrik plantsoen en een kleine jachthaven, ligt aan de Marnixkade 65M de woonark *CANAL PRIDE*

De woonark heeft de afmetingen 23.50 x 7.15 m, is gebouwd bij De Blauwe Wimpel in 1974 en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.  Aan de linker kopzijde is een terras aanwezig op betonnen drijvers van ca. 6.15 x 1.60 m.  De buitenwanden zijn bekleed met onderhoudsvrij Werzalit, vernieuwd in 2015, de ramen/kozijnen zijn van hardhout en voorzien van HR++ grijs gespiegeld glas waardoor geen inkijk van buiten naar binnen.  Het dak is in 2004 vernieuwd en het schilderwerk werd in 2018 profssioneel uitgevoerd. De ligging, op de grens van de Jordaan en de Staatsliedenbuurt is gunstig. Op de Marnixkade is geen doorgaand verkeer, de ligging tegenover een plantsoen, met veel bomen en groen is ideaal. De ark ligt zeer gunstig op het zuidwesten waardoor de hele middag zon op het terras!

INDELING:
Grote L-living met schuifpui naar terras, open keuken vv. granieten blad, SMEG apparatuur, 5-pits fornuis met oven,  vaatwasser, wasemkap, combi-oven en koel-vriescombinatie in een nis in de doorloop naar de hal waarin de entrée, vaste kasten met o.a. de CV-ketel, opstelling wasmachine, voorraadkast enz. Slaapkamer met nis waarin wasdroger, doorgangen naar woonkamer en naar de badkamer met royale stoom/douchecabine, 2 wastafels op een blad, half separate toilet met schuifdeur, eveneens bereikbaar vanuit de hal. Aan de linker zijde is een van binnen bereikbare voormalige muziekstudio, thans ingericht als zit/slaapkamer met eigen badkamer en pantry, de eigen toegangsdeur vanaf de kade is formeel gedoogd evenals een afdakje naast de entrée tbv. fietsenstalling. Het bruto vloeroppervlak is ca. 126 m2, netto 116 m2 + terras. Deze fraai gelegen, uitstekend onderhouden ark biedt verschillende mogelijkheden zoals werken aan huis,  of  een (semi) zelfstandig aanwonend kind.

Liggeld € 1947/jaar en RRBE € 203,63 per jaar.

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Oplevering op korte termijn mogelijk!

Specificaties Op een heerlijk zonnige locatie, met uitzicht op het Frederik Hendrik plantsoen en een kleine jachthaven, ligt aan de Marnixkade 65M de woonark *CANAL PRIDE* :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 116 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 53WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars