NIEUW Woonark

Woonark in West-graftdijk €695.000 k.k.

Op een idyllische locatie in het pittoreske dorp West Graftdijk ligt aan de Noorderstraat 17B de  comfortabele woonark  *IRIS* aan een royale oevertuin.

De woonark IRIS  werd gebouwd bij ABC-Arkenbouw in 2001 en heeft de afmetingen van 14.00 x 5.20 m, geheel vv. twee verdiepingen dus een totaal woonopperlak van  127 m2. Tel daar bij op een omheinde, fraai aangelegde tuin van ca. 425 m2  en je realiseert je dat je ruimte in overvloed hebt. De woonark heeft gepotdekselde buitenwanden van vezel-cement delen,  hardhouten ramen en kozijnen vv. isoglas en een zadeldak vv. bitumineuze bedekking. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De ark ligt afgemeerd in een beschutte havenkom samen met twee buurarken, er is een open vaarverbinding met het Noord-Hollands kanaal en het uitzicht is wijds en schiterend.  Aan de waterzijde is een waterterras (5x3m) waaraan een leuke stalen 7 m vlet ligt afgemeerd, vv. een 35 PK NANNI diesel, die bij de koop is inbegrepen. De grondkavel is in huur van de Provincie Noord-Holland, de jaardlijkse huur bedraagt € 945,--. De waterkavel is in huur van het Hoogheemraadschap HHNK, de jaarlijkse vergoeding daarvoor bedraagt € 1.300,--.

INDELING:
Boven een ruime woonkamer met hal en vide, houtkachel en inpandig balkon aan de waterzijde. Woonkeuken met fraaie eiken keuken met hardstenen blad, wi.  een BORETTI fornuis,  losse koel-vrieskast, vaatwasser en wasemkap. Hal met entreedeur, bordes met separate WC.

Beneden: hal met trapkast, separate WC, drie slaapkamers waarvan 2 met inloopkast, washok, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Berging in deel van casco.

Op de liglaats zijn alle nutsaansluitingen aanwezig, de woonark wordt centraal verwarmd, CV-ketel van 2018, rioolaansluiting, aardgas, water en kabel/ telefoonaansluitingen zijn aanwezig.

De tuin is fraai aangelegd met veel vaste planten, struiken en bomen. Er is een elektrisch bedienbaar hek tbv. parkeren op eigen erf. Er staat een stalen containerschuur en er is een afdak. Voor gasten is er nabijgelegen een ruime P-plaats.

Dit alles op ca. 20 autominuten van Amsterdam!

Oplevering in overleg, geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Specificaties Op een idyllische locatie in het pittoreske dorp West Graftdijk ligt aan de Noorderstraat 17B de comfortabele woonark *IRIS* aan een royale oevertuin. :

Casco: Beton Afmeting: 14.00 x 5.20 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 127 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars