Woonschip

Woonschip in Amsterdam €429.000 k.k.

Op een mooie ligplaats aan de De Wittenkade 140N is thans de stevenaak *HOOGEZAND* te koop, rustig wonen op en steenworp van het Westerpark en de Jordaan!

De HOOGEZANDwerd gebouwd bij Scheepswerf van der Werf te Hoogezand in het jaar 1924. De afmetingen van het schip zijn 24.15 x 4.73m, het schip verkeert grotendeels in authentieke staat, het interieur is eenvoudig maar sfeervol en gezellig.  Er zijn -3- kinderslaapkamers, een ouderslaapkamer in de voorpiek, de rest van het ruim is ingedeeld als ruime woonkamer (ca. 8.00 x 4.35 m) met open keuken, fraaie houten vloer,  gang, badkamer met ligbad/douche, en de stuurhut met bankje en rondom uitzicht op de omgeving.  De buurt is rustig, er is geen doorgaand verkeer en er zijn veel winkels, restaurant en café’s. Het woonschip ligt aan de zonzijde.

Het schip mag bij aankoop worden gekeurd bij een werf waarbij verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de acceptatie-eisen van verzekeraars zal voldoen, eventuele reparatiekosten voor rekening van verkoper. Het woonschip beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen waaronder aardgas en riolering. Verwarming geschiedt dmv. een VR CV-ketel. Het jaarklijks liggeld bedraagt ca. € 1250,--, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Specificaties Op een mooie ligplaats aan de De Wittenkade 140N is thans de stevenaak *HOOGEZAND* te koop, rustig wonen op en steenworp van het Westerpark en de Jordaan! :

Casco: Staal Afmeting: 24.15 x 4.73 m Aantal kamers: 4,5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

 • Woonboten in Amsterdam

  Al vanaf de 17de eeuw werd er in Amsterdam op boten gewoond. De grachten werden...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars